| به نقل ازkokoskitchen، این یک کیک روزهای پرکار است ساده درست می شود، فقط چند ماده اولیه لازم دارد و بعد می توانید آن را یک ساعت در فر بگذارید و فراموش کنید. کارهایتان را انجام دهید.! وقتی از فر بیرون می آید، با یک فنجان چای نوش جان کنید. آرزوی گذر آرام از حال وهوای تابستان به پاییز کیک ساده عسل و کشمش یک دستور ساده برای میان وعده ی عصرانه همراه با چای. نویسنده: کوکو مواد لازم ¾ پیمانه عسل ½ پیمانه کره 2 عدد تخم مرغ ½ قاشق چای خوری عصاره وانیل *یا کمی پودر وانیل 2 پیمانه آرد سفید همه منظوره 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ½ قاشق چای خوری نمک دریایی ½ پیمانه کشمش دستور تهیه فر را روی 325 درجه فارنهایت (حدود 160 درجه سانتی گراد) گرم کنید. قالب کیک 6 یا 7 اینچی را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید. آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و کنار بگذارید. عسل و کره را با هم بزنید تا نرم و یکدست شود. وانیل را اضافه کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار کمی از مخلوط آرد را هم بیفزایید، فقط تا جایی که مواد ترکیب شوند. کشمش ها را در کمی آرد بغلتانید. کشمش ها را به آرامی داخل مایه کیک مخلوط کنید. مایه را داخل قالب آماده بریزید. به مدت 65 تا 75 دقیقه بپزید، تا زمانی که خلال دندانی که در کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاید. کیک را روی توری سیمی برگردانید و بگذارید کاملاً خنک شود. |