| به نقل از همشهری آنلاین، بستنی خشک که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، در خانه هم امکان پذیراست فقط کافی به روشی که در ادامه می خوانید، عمل کنید: آماده سازی:3ساعت مدت پخت:24ساعت تعداد: 4نفر مواد لازم: شیر پرچرب:6فنجان شکر:8قاشق غذاخوری کره:3قاشق غذاخوری عصاره وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری مغز پسته:نصف فنجان زرده تخم مرغ: 4 عدد پودر ثعلب: 2 قاشق چای خوری سر پر وانیل: یک قاشق چای خوری روش تهیه 1-سفیده و زرده تخم مرغ ها از هم جدا کنید. زرده ها را با یک لیوان شکر ترکیب کنید. سپس 5 دقیقه با همزن بزنید. حین هم زدن شیر را قاشق قاشق اضافه کنید تا زرده لخته نشود و ریختن شیر را تا زمان رسیدن مواد به غلظت ماست ادامه دهید. بقیه شیر را هم برای مراحل بعدی نگه دارید. 2.ثعلب را با 2 قاشق چای خوری شکر ترکیب کنید سپس باقی شیر را اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه ترکیب شکر و زرده را به مواد بیفزایید در ادامه خامه را به مواد اضافه کنید. 3.مواد را 8 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید سپس از صافی ریز عبور دهید و داخل فریزر قرار دهید. 4.بستنی را از فریزر بیرون آورده و ظرف را روی یک کاسه یخ قرار دهید و 5 دقیقه هم بزنید. دوباره در فریزر بگذارید. این کار را 5بار تکرار کنید تا مواد بستنی به شکل جامد درآید. 5-قالبی را انتخاب کنید و بستنی را در قطعات دلخواه داخل قالب بچینید. بستنی های برش خورده را حدود 24 ساعت باید در یخچال قرار دهید. نکته: استفاده از شیر پرچرب برای تهیه این بستنی مناسب تر است. منبع: همشهری |