| به نقل از همشهری آنلاین، یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی که اصالتش به استان بوشهر نسبت داده می شود، رنگینک است. در تهیه این دسر خوش رنگ و مقوی می توانید از انواع مغزی جات استفاده کنید اما به طور معمول گردو، مغز اصلی و مهم این دسر است. مواد لازم آرد سفید: 2لیوان مغز گردو: 100گرم خرما: 250گرم کره: 200گرم دارچین: نصف قاشق چای خوری پودر هل: نصف قاشق چای خوری پودر قند، پسته، نارگیل، گل محمدی و کنجد برای تزیین طرز تهیه رنگینک بوشهری 1- ابتدا کره را به دمای محیط برسانید. بعد آرد را الک کرده و روی حرارت قرار دهید تا طلایی رنگ شود. 2- حالا کره را اضافه کنید و تفت دهید. سپس پودر دارچین و هل را به ترتیب به مواد اضافه کرده تا کاملاً عطر هل و دارچین به خورد مواد برود. بعد از حدوداً 2 الی 3دقیقه تابه را از روی حرارت برداشته و همچنان به تفت دادن ادامه دهید تا مواد به دلیل داغ بودن تابه نسوزد. 3- در طرفی دیگر هسته خرماها را درآورده و داخل آن مغز گردو قرار دهید. در ظرف موردنظر خرما را با فاصله چیده و حالا مواد خنک شده رنگینک را روی آن بریزید تا کاملاً روی خرماها پوشیده شوند. 4- بعد از 2 ساعت استراحت رنگینک در یخچال، حالا نوبت تزیین آن با پودرهایی که گفتیم می رسد. منبع: همشهری |