| به گزارش پارسینه ؛ سعید هادی گفت: پای مرغ منبع غنی از کلاژن و ژلاتین طبیعی است که می تواند در تقویت مفاصل مؤثر باشد اما تکیه صرف به آن برای ترمیم غضروف ها یک اشتباه تغذیه ای است و بدن نیازمند یک رژیم متعادل و کامل برای این فرآیند است. وی در تشریح عملکرد کلاژن در بدن، افزود: پای مرغ سرشار از کلاژن است، همان پروتیینی که باعث استحکام و انعطاف در پوست، استخوان، تاندون و به خصوص غضروف ها می شود. وقتی پای مرغ به خوبی پخته می شود، ژلاتین آن آزاد شده و به تقویت غضروف ها، کاهش درد مفاصل و کمک به ترمیم بافت های تخریب شده کمک می کند. این متخصص تغذیه برای اینکه حداکثر فایده از مصرف پای مرغ حاصل شود، تأکید کرد: پای مرغ باید خوب پخته یا آبپز شود تا ژلاتین آن به طور کامل آزاد شود. باید بدون چربی و نمک زیاد مصرف شود. مصرف همزمان پای مرغ با مواد حاوی ویتامین C مانند هویج یا لیمو به دلیل نقش ویتامین C در ساخت کلاژن، جذب آن را بهبود می بخشد. هادی در ادامه با اشاره به اینکه غضروف سازی نیازمند رژیم کامل است، یادآور شد: پای مرغ به دلیل داشتن کلاژن و ژلاتین می تواند کمی کمک کننده باشد اما به تنهایی برای ساخت و ترمیم غضروف کافی نیست. وی تصریح کرد: فرآیند غضروف سازی نیازمند یک طیف کامل از مواد مغذی دیگر است؛ ویتامین C موجود در مرکبات و فلفل دلمه ای؛ پروتیین های سالم موجود در گوشت، تخم مرغ و حبوبات؛ روی و منیزیم موجود در مغزها و انواع سبزیجات. هادی در گفتگو با رادیو سلامت توصیه کرد: برای داشتن استخوان ها و غضروف های سالم، باید در کنار مصرف مواد مفیدی چون پای مرغ، یک تغذیه متعادل و کامل را دنبال کنیم و صرفاً به یک ماده غذایی تکیه نکنیم. |