| به گزارش پارسینه ، با ما همراه شوید تا این غذای هیجان انگیز را در خانه تهیه کنید و یک تجربه غذایی به یادماندنی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. مواد لازم برای تهیه انچیلادا برای انچیلاداها: 8 عدد نان تورتیلای آردی بزرگ (قطر حدود 20 سانتی متر) 4 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده (مانند موزارلا یا ترکیبی از چدار و موزارلا) 4 پیمانه برگ بچه اسفناج خرد شده (ترجیحاً تازه) 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد 850 گرم سس انچیلادا ملایم (می توانید از سس آماده یا سس خانگی تهیه شده در زیر استفاده کنید.) 1 قاشق غذاخوری ادویه تاکوی مکزیکی (می توانید از ترکیب خانگی تهیه شده در زیر استفاده کنید.) برای سرو (اختیاری) گشنیز خرد شده و تازه سس تند (مانند سس فلفل هالوپینو) آووکادوی برش خورده یا گواکاموله دستورالعمل های قدم به قدم (از صفر تا صد) 1. تهیه ادویه تاکو مکزیکی (اساس طعم دهی) اگر ادویه تاکوی آماده در دسترس ندارید، به سادگی این مواد را با هم ترکیب کنید. فراموش نکنید که ادویه های تازه عطر بهتری به غذا می دهند! 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز تند 1/2 قاشق غذاخوری پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری فلفل چیلی 1/3 قاشق چایخوری فلفل سفید 1/3 قاشق چایخوری فلفل سیاه (حذف آن ممنوع!) 1/3 قاشق چایخوری پودر سماق قرمز (اختیاری) 1/3 قاشق چایخوری پودر سیر 1/3 قاشق چایخوری پودر پیاز 1 قاشق چایخوری آویشن خشک (اختیاری) و مقداری نمک نکته هوشمندانه: این ادویه را به مقدار بیشتری تهیه کنید و در ظروف در بسته نگهداری کنید. برای طعم دادن به پیتزا، پاستا یا حتی مرغ گریل شده، معجزه می کند. 2. تهیه سس انچیلادا خانگی (اگر سس آماده در دسترس نیست) این مقدار سس، حدود 2 پیمانه سس انچیلادا به شما می دهد. 2 قاشق غذاخوری روغن (ترجیحاً روغن ذرت یا کانولا) 2 قاشق غذاخوری آرد (الک شده) 85 گرم رب گوجه فرنگی 2 فنجان آب ادویه ها: 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز، 1/2 قاشق چایخوری زیره، 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر، 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز (اختیاری برای تندی بیشتر)، 3/4 قاشق چایخوری نمک. روش تهیه روغن و فلفل قرمز (برای رنگ بهتر) را در قابلمه گرم کنید. آرد را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب گوجه فرنگی و آب را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا گلوله نشود. حرارت را ملایم کنید. تمام ادویه ها را اضافه کرده و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود. غلظت آن باید شبیه به سس کچاپ باشد. در انتها نمک را اضافه و تنظیم کنید. 3. آماده سازی اولیه (فر و ظرف پخت) فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت (حدود 190 درجه سانتی گراد) تنظیم و گرم کنید. یک ظرف مستطیلی بزرگ یا تابه کم عمق مناسب فر را چرب کنید. 4. ترکیب سس و شروع طبخ کره را در یک تابه بزرگ آب کنید. سس انچیلادای آماده یا خانگی و ادویه تاکو را به کره اضافه کنید و هم بزنید. سس را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند. . پیچیدن انچیلاداها (مغز ماجرا) پنیر را تقسیم کنید: حدود 1 فنجان از پنیر رنده شده را برای روی انچیلاداها کنار بگذارید. مخلوط مغز انچیلادا: باقی مانده پنیر را با 4 پیمانه اسفناج خرد شده در یک کاسه مخلوط کنید. 4.چیدن در ظرف دو سوم (2/3) از سس انچیلادا را کف ظرف پخت آماده شده بریزید و پخش کنید. تورتیلاها را پر کنید: مخلوط پنیر و اسفناج را به صورت مساوی بین 8 عدد تورتیلا تقسیم کنید. توجه: تورتیلا (Tortilla) در واقع نان نازک، گرد و بدون مایه خمیر (Non-Leavened Flatbread) است که ریشه در آشپزی آمریکای مرکزی و مکزیک دارد. این نان، پایه اصلی بسیاری از غذاهای مشهور مکزیکی مانند تاکو، بوریتو، کسادیلا و البته انچیلادا است. هر تورتیلا را محکم تا کرده و کنار هم در ظرف پخت و روی سس قرار دهید. (می توانید لبه های تورتیلا را زیر بگذارید تا باز نشوند.) 6. پخت و اتمام کار باقی مانده سس انچیلادا را به طور یکنواخت روی تورتیلاهای چیده شده بریزید. پنیر پیتزای کنار گذاشته شده (1 فنجان) را روی سس و تورتیلاها بپاشید. ظرف را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شده و لبه های تورتیلا کمی ترد شوند. پس از خارج کردن از فر، 5 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود تا هنگام برش، سس و محتویات از آن خارج نشوند. 7. سرو و لذت بردن انچیلادای آماده را برش بزنید و در بشقاب سرو کنید. برای یک تجربه اصیل مکزیکی: با گشنیز خرد شده تازه تزیین کنید. سایر چاشنی ها: از سس تند مورد علاقه تان، یک قاشق خامه ترش (Sour Cream) یا گواکاموله تازه در کنار آن لذت ببرید. |