| مواد لازم برای تهیه دسر پالدا به گزارش پارسینه ، برای تهیه این دسر خوش طعم، به مواد زیر نیاز دارید: نشاسته گل: 1 فنجان (نصف لیوان فرانسوی) آب: 8 فنجان گلاب: 2 فنجان شکر: 2 فنجان زعفران دم کرده: به میزان دلخواه پودر گردو و پسته: کمی برای تزیین دستور پخت دسر پالدا زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه آماده سازی نشاسته و رفع تلخی نشاسته گل را داخل یک قابلمه بریزید. یک فنجان آب به آن اضافه کنید تا نشاسته حل شود. پس از حل شدن کامل نشاسته و ته نشین شدن آن در کف قابلمه، آب روی آن را خالی کنید. نکته کلیدی: انجام این مرحله باعث می شود تا تلخی نشاسته به طور کامل از بین برود. پخت پایه دسر مجدداً 8 فنجان آب به نشاسته اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به طور مداوم هم بزنید. مهم است که هم زدن را متوقف نکنید. افزودن شیرینی و طعم دهنده ها وقتی که نشاسته شروع به غلیظ شدن کرد، شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً حل شود. پس از حل شدن شکر، زعفران دم کرده را بریزید و زمان دهید تا مواد شروع به قل زدن کند. تکمیل طعم با گلاب در نهایت، گلاب را اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید. اجازه دهید دسر حدود پنج دقیقه دیگر بجوشد. سپس، قابلمه را از روی حرارت بردارید. سرو و تزیین دسر پالدا را در ظرف های تک نفره سرو بریزید. اجازه دهید تا دسر کمی از حرارت بیفتد. در انتها، روی دسر را با مقداری پودر گردو و پسته تزیین کرده و آن را سرو کنید. نوش جان! امیدواریم از تهیه و میل کردن این دسر ساده و خوشمزه در کنار خانواده و عزیزانتان لذت ببرید. |