|                                                                              به نقل از bbcgoodfood، این کاری سبزیجات یک غذای مقرون به صرفه و مناسب برای پذیرایی از جمعیت است. می توانید آن را همراه با نان نان یا برنج سرو کنید و در صورت تمایل، برای وعده های وسط هفته در آینده فریز نمایید.      مواد لازم:    - 1 عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده       - 1 عدد کدو حلوایی کوچک، پوست کنده، بذرزدایی شده و خرد شده       - 1 عدد بادمجان، خرد شده       - 6 قاشق غذاخوری خمیر کاری      - 3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی       - 2 عدد پیاز، برش خورده       - 1 شیشه 680 تا 700 گرمی پاستاتا گوجه فرنگی       - 1 قوطی 400 گرمی شیر نارگیل       - 2 عدد فلفل قرمز، برش خورده       - 2 عدد کدو سبز، خرد شده       - چند شاخه گشنیز برای تزیین       - برنج یا نان نان برای سرو      روش تهیه:    مرحله 1:      فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد (یا 180 درجه با فن) روشن کنید. سیب زمینی، کدو حلوایی و بادمجان را با 2 قاشق غذاخوری خمیر کاری و 2 قاشق غذاخوری روغن در یک سینی فر بزرگ مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید، سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید.     مرحله 2:      در همین حین، سس را آماده کنید. پیازها را در روغن باقی مانده در یک قابلمه بزرگ تفت دهید تا نرم و طلایی شوند — اگر خشک شدند، کمی آب اضافه کنید. خمیر کاری باقی مانده را اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید، سپس پاستاتا، شیر نارگیل و 100 میلی لیتر آب را اضافه کنید. چند دقیقه بجوشانید.     مرحله 3:      وقتی سبزیجات در فر پخته شدند، آن ها را به سس اضافه کنید و فلفل قرمز و کدو سبز را نیز بیفزایید. 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا همه مواد نرم شوند. در پایان با گشنیز تزیین کرده و با برنج یا نان نان سرو کنید.                                                                                                                                                                                |