| به نقل از allrecipes، ساندویچ پنیر گریل شده یکی از ساده ترین غذاهایی است که هر کسی می تواند در خانه درست کند. شاید حتی اولین غذایی باشد که خودتان یاد گرفتید. اما سادگی اش تنها دلیل محبوبیت آن نیست—این ساندویچ با بیرونی ترد و درونی کش دار، سال هاست که طرفداران زیادی دارد. وقتی کنار سوپ گوجه فرنگی داغ سرو شود، تبدیل به یک غذای راحت و دل چسب می شود. با این حال، هنوز بحث هایی وجود دارد: از چه نوع پنیر و نانی استفاده کنیم؟ برای برشته شدن نان، کره بهتر است یا مایونز؟ و اینکه ساندویچ را افقی ببریم یا مورب؟ سرآشپز جاش آرچیبالد از کارخانه تیلاموک در اورگان، روشی برای تهیه ساندویچ پنیر گریل شده کلاسیک پیشنهاد کرده است. برای تهیه این ساندویچ فقط به پنج ماده اولیه و حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارید. او در انتخاب بین کره و مایونز طرف هیچ کدام را نمی گیرد، چون از ترکیب هر دو استفاده می کند. نان سوردو ضخیم را با مخلوطی برابر از کره و مایونز آغشته می کند. این ترکیب هم طعم کره ای دارد و هم باعث برشته شدن یکنواخت نان می شود. دو تکه نان را با سمت آغشته شده روی ماهیتابه گرم و با حرارت کم قرار می دهد. سپس چهار برش پنیر روی نان می گذارد—دو برش چدار متوسط و دو برش چدار تند. اگر بخواهید پنیر کش دارتر شود، می توانید از مونتری جک یا موزارلای پرچرب استفاده کنید. بعد، تکه دوم نان را روی پنیر قرار می دهد. نکته مهم این است که ساندویچ را با حرارت کم و به آرامی بپزید و چند بار بچرخانید. می توان حرارت را برای برشته شدن بیشتر افزایش داد، اما بهتر است با حرارت کم شروع کنید چون افزایش حرارت راحت تر از کاهش آن است. در نهایت، پیشنهاد می شود ساندویچ را مورب ببرید—اما انتخاب با شماست. هر طور که آن را برش بزنید، آماده باشید برای یک ساندویچ خوشمزه، کش دار و ترد. |