| توپک خرمایی ، خرمای طعم دار و شکل داده شده است که زینت بخش سفره های پذیرایی و مهمانی های ایرانی است. در فرهنگ ما اغلب از خرما برای پذیرایی در مراسمات استفاده می شود. ایده توپکی کردن خرما راهی خلاقانه برای تنوع بخشیدن و مغذی تر کردن این میوه سنتی در مجالس مختلف است.  کالری و ارزش غذایی توپک خرما 100 گرم توپک خرما دارای 333 کالری می باشد. هر عدد توپک خرما دارای 50 کالری می باشد. ارزش غذایی توپک خرمایی: 66g کربوهیدرات 4g پروتیین 9.4g چربی 7.8g فیبر  فعالیت های لازم برای سوزاندن کالری توپک خرما برای سوزاندن کالری توپک خرما لازم است فعالیت های زیر را انجام دهید: 47 دقیقه دوچرخه 35 دقیقه دویدن 94 دقیقه پیاده روی 81 دقیقه نظافت  طرز تهیه توپک خرما مواد لازم: 20 عدد خرما 1. 5 فنجان گردو یا فندق 1 فنجان پودر نارگیل 1 فنجان کاکائو 1 قاشق چای خوری دارچین 1 فنجان شیر طرز تهیه: خرماها را از یک شب قبل در آب قرار دهید . خرما ، 1 فنجان گردو یا فندق ، کاکائو را داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل کاسه ای ریخته و بعد رویش نارگیل و بقیه گردو یا فندق و دارچین بریزید. کمی شیر اضافه کنید و خوب ورز دهید. توپ های کوچک درست کنید. چند ساعت در یخچال بگذارید و سرو کنید.نوش جان. |