| به نقل از خبر فوری جلال الدین میرزای رزاز گفت: هدررفت غذا معادل 30 درصد تولیدات کشاورزی کشور است، یعنی یک سوم تلاش کشاورزان، منابع آبی و انرژی هدر می رود. وی اضافه کرد: ایران با جمعیت 85 میلیون نفری، حدود 1 درصد از هدررفت جهانی غذا را دارداین میزان برابر با غذای سالانه 20 میلیون ایرانیست. به گفته میرزای رزاز بیش ترین ضایعات مربوط به میوه ها و سبزیجات (40 درصد)، نان، برنج، خرما و سایر اقلام سنتی به ویژه در مناسبت های مذهبی و فرهنگیست. وی متذکر شد: هر ایرانی به طور میانگین 11 کیلوگرم غذا در سال دور می ریزد که بسیار نگران کننده است. |