| برای آماده کردن این شکلات ها روی نیمی از بیسکوییت ها کمی کره بادام زمینی بمالید و چوب شورها را به عنوان پای عنکبوت نصب کنید. سپس نیمه دیگر بیسکوییت ها را روی آن ها قرار دهید و آن ها به طور کامل در شکلات آب شده فرو ببرید. در نهایت روی این شکلات ها را با ترافل شکلات تزیین کرده و چشم های خوراکی را نصب کنید. در ادامه با طرز تهیه این شکلات ها به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد. مواد لازم برای شکلات هالووینی به شکل عنکبوت | مواد لازم | مقدار مورد نیاز | | بیسکوییت گرد ساده | 24 عدد | | کره بادام زمینی | ⅓ فنجان | | چوب شور | 48 عدد | | شکلات تخته ای | 250 گرم | | ترافل شکلاتی | به میزان لازم | | چشم شکلاتی | 48 عدد | مرحله اول: بیسکوییت ها را آماده کنید روی یک سینی که ابعادی مناسب برای قرار گرفتن در یخچال دارد، یک لایه کاغذ روغنی بیندازید و سپس روی آن 12 عدد بیسکوییت بچینید. مرحله دوم: روی بیسکوییت ها کره بادام زمینی بمالید روی بیسکوییت ها کمی کره بادام زمینی بمالید. برای هر بیسکوییت 4 چوب شور نیاز دارید. هر چوب شور را از وسط دو نیم کنید. 4 چوب شور را در یک طرف بیسکوییت و 4 تای دیگر را در ظرف دیگر به صورت متقارن بچینید. مرحله سوم: بیسکوییت دوم را بچینید بیسکوییت دوم را روی لایه اول بیسکوییت بگذارید. کمی بیسکوییت دوم را روی اولی فشار دهید ولی نه آن قدر که چوب شورها بشکنند. مرحله چهارم: شکلات تخته ای را ذوب کنید شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید و سپس هر یک از بیسکووییت ها را به طور کامل در شکلات ذوب شده غوطه ور کنید. بیسکوییت ها را بعد از این که کاملا به شکلات آغشته شدند در سینی بچینید. مرحله پنجم: ترافل شکلاتی را اضافه کنید به نیم دایره بالایی سر عنکبوت ها ترافل شکلاتی بپاشید و تا شکلات ها کاملا نبسته اند، چشم های خوراکی را روی آن ها نصب کنید. صبر کنید تا شکلات ها ببندند. شکلات هالووینی شما به شکل عنکبوت آماده است. نکات و فوت وفن های طرز تهیه شکلات هالووینی عنکبوت برای این که بتوانید با مواد در دسترس خود این شکلات ها را آماده کنید، به نکات زیر توجه داشته باشید: اگر نتوانستید چشم های خوراکی را در اندازه مناسب پیدا کنید، تنها کافی است به جای آن ها از اسمارتیز سفید استفاده کنید و به کمک شکلات آب شده در وسط این اسمارتیزها سیاهی چشم را بکشید. بنا بر ترجیحات خود می توانید به جای کره بادام زمینی از مربای دلخواه هم استفاده کنید. اگر چوب شورهایی که استفاده می کنید خیلی بلند هستند می توانید هر چوب شور را به 4 قسمت تقسیم کنید. این شکلات ها را می توانید در یک ظرف در بسته در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری کنید. |