چگونه یک خورش کدو حلوایی مجلسی با مرغ بپزیم؟ دستور پخت این غذای لذیذ با مرغ و برنج را در ادامه بخوانید:  مدت زمان آماده سازی مواد: 20 دقیقه مدت زمان تقریبی پخت خورش: 1 ساعت مراحل گام به گام تهیه خورش برای تهیه این خورش لذیذ، مراحل آماده سازی کدو حلوایی و سپس پخت مرغ را دنبال کنید: مرحله اول: آماده سازی و تفت دادن کدو حلوایی کدو حلوایی را شسته، پوست و هسته آن را جدا کنید. کدو را به شکل دلخواه (نگینی، هلالی یا خلالی) خرد کنید. کدوهای خرد شده را با مقداری روغن در تابه سرخ کنید تا هنگام پخت شکل خود را حفظ کنند و له نشوند. مرحله دوم: پخت مرغ و پایه خورش پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید. فیله مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کرده و حدود 2 دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا طعم خامی آن از بین برود. نمک، فلفل سیاه، شکر، زردچوبه و آلو بخارا را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. 2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. شعله را ملایم کرده و اجازه دهید مرغ و سایر مواد به آرامی بپزند. مرحله سوم: افزودن کدو حلوایی و تکمیل پخت پس از 30 دقیقه، کدوهای سرخ شده را به مواد خورش اضافه کنید. 10 دقیقه قبل از خاموش کردن اجاق گاز، آبلیمو و زعفران دم کرده را برای عطر و طعم بهتر اضافه کنید. نکات مهم برای طعم و غلظت بهتر برای داشتن یک خورش کدو حلوایی بی نقص، این نکات را به خاطر بسپارید: تنظیم طعم (ترشی و شیرینی) اگر می خواهید خورش طعم ملس متمایل به ترش داشته باشد، دو قاشق غذاخوری آبغوره یا آبلیمو به آن اضافه کنید. در صورتی که به خورش های شیرین علاقه مند هستید، با اضافه کردن آلو بخارا یا یک قاشق غذاخوری شکر، طعم خورش را شیرین تر کنید. بافت کدو حلوایی: زمان پخت کدو حلوایی کوتاه است؛ حواستان باشد که کدو حلوایی ها له نشوند. غلظت خورش: خورش کدو حلوایی معمولاً به صورت غلیظ و کم آب سرو می شود. هر چه آب غذا کمتر باشد، خوشمزه تر خواهد بود. این خورش خوشمزه را می توانید با چلو و برنج میل نمایید. |