به نقل از سلامت نیوز، محققان گزارش دادند که حتی بدون کاهش وزن، افرادی که رژیم غذایی سالمی را در پیش گرفتند، افزایش قابل توجهی در سلامت قلب خود مشاهده کردند. محققان گزارش می دهند که این موارد شامل افزایش کلسترول HDL خوب، کاهش سطح هورمون گرسنگی لپتین و کاهش چربی شکم که به اندام های داخلی فشار می آورد، می شود. آنات یاسکولکا مایر ، محقق ارشد و پژوهشگر فوق دکترا در اپیدمیولوژی در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، گفت: ما شرطی شده ایم که کاهش وزن را با سلامتی برابر بدانیم و افراد مقاوم در برابر کاهش وزن اغلب به عنوان شکست خورده شناخته می شوند. یاسولکا مایر در یک بیانیه خبری گفت: یافته های ما نحوه تعریف موفقیت بالینی را تغییر می دهد. افرادی که وزن کم نمی کنند می توانند متابولیسم خود را بهبود بخشند و خطر ابتلا به بیماری را در درازمدت کاهش دهند. برای این مطالعه، محققان داده های 761 فرد چاق را که در سه آزمایش بالینی برجسته مبتنی بر محل کار مربوط به تغذیه شرکت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. در هر آزمایش، افراد به طور تصادفی برای پذیرش و پایبندی به رژیم های غذایی سالم به مدت 18 تا 24 ماه انتخاب شدند. نتایج نشان داد که تقریباً یک سوم از شرکت کنندگان هیچ وزنی کم نکردند. با این حال، محققان گفتند افرادی که در برابر کاهش وزن مقاوم بودند، همچنان بسیاری از پیشرفت های مشابه افرادی که وزن کم کردند را نشان دادند. یاسکولکا مایر گفت: اینها تغییرات متابولیکی عمیقی با پیامدهای واقعی قلبی-متابولیکی هستند. مطالعه ما نشان داد که یک رژیم غذایی سالم، حتی زمانی که وزن تغییر نمی کند، مؤثر است. این مطالعه همچنین 12 محل خاص را پیدا کرد که ژنتیک یک فرد می تواند به شدت توانایی او را در کاهش وزن پیش بینی کند. |