مواد لازم برای پنکیک لیمویی برای تهیه این پنکیک به مواد زیر با مقادیر مشخص شده نیاز دارید: نشاسته ذرت: 20 گرم آرد قنادی: 85 گرم شکر: 20 گرم بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری تخم مرغ: 1 عدد ماست شیرین و ساده: 105 گرم آب لیموترش تازه: 2 قاشق غذاخوری زست لیموترش: 1 قاش چای خوری روغن: 1 قاشق غذاخوری روش تهیه مرحله اول: آماده سازی مایه پنکیک در یک کاسه، تخم مرغ، شکر، ماست، آب لیمو و زست لیموترش را ریخته و با همزن دستی خوب هم بزنید. در ظرفی جداگانه، آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. مخلوط مواد خشک (آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر) را به تدریج به مواد تر اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا مایه یکدست شود. مرحله دوم: پخت پنکیک یک تابه نچسب را با 1 قاشق روغن چرب کنید. تابه را روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا کاملاً داغ شود. یک ملاقه کوچک از مایه پنکیک برداشته و در تابه بریزید. حدود 3 دقیقه زمان دهید تا یک طرف پنکیک سرخ شود. پنکیک را برگردانید و 3 دقیقه دیگر زمان دهید تا سمت دیگر نیز سرخ و آماده شود. پنکیک لیمو آماده است. می توانید آن را با عسل، نوتلا، سس شکلاتی و انواع میوه ها مثل موز و توت فرنگی سرو و نوش جان کنید. نکات مهم برای پخت بهتر پف کردن پنکیک: پس از ریختن مایه پنکیک در تابه، می توانید درب تابه را بگذارید تا پنکیک بهتر پف کند. کنترل حرارت: به حرارت اجاق گاز توجه کنید. حرارت زیاد باعث می شود پنکیک قبل از پخت بسوزد و پف نکند. آشنایی با مواد خاص زست لیمو ترش زست به پوست رنگی و رویی مرکباتی مانند لیمو یا پرتقال که رنده شده است، گفته می شود و عطر فوق العاده ای به دسرها می دهد. نکته مهم: هنگام رنده کردن، فقط قسمت رنگی پوست را جدا کنید. به محض دیده شدن قسمت سفید زیرین، رنده کردن را متوقف کنید؛ زیرا قسمت های سفید تلخ هستند و باعث تلخ شدن دسر می شوند. زست را همیشه به صورت تازه به دسر اضافه کنید. نشاسته ذرت نشاسته ذرت پودری سفیدرنگ و بسیار نرم است که بافت لطیفی دارد (اگر مقداری از آن را بین دو انگشت بمالید، صدایی شبیه جیرجیر ایجاد می شود). نشاسته ذرت یک عامل غلظت دهنده در انواع دسرها و غذاهاست. نشاسته ذرت با نشاسته گندم تفاوت دارد و نمی توان آن ها را جایگزین یکدیگر کرد. می توانید نشاسته ذرت را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید. |