به نقل از allrecipes، این انچیلاداهای مرغ با استفاده از تورتیلا و ترکیبی خامه ای از مرغ، فلفل سبز، پنیر و ادویه های خوش طعم تهیه می شوند. راز خوشمزگی آن در ادویه هاست! سرو آن با خامه ترش و برنج مکزیکی بسیار لذیذ است. مواد لازم (برای 8 نفر) - 900 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان، خرد شده - 1 و ¼ پیمانه خامه ترش - 1 عدد کنسرو 295 گرمی سوپ غلیظ مرغ - ¼ قاشق چای خوری پودر فلفل چیلی - 1 قاشق غذاخوری کره - 1 عدد پیاز کوچک، خرد شده - 1 پیمانه آب - 1 دسته پیازچه، خرد شده (نصف برای داخل مواد، نصف برای تزیین) - 1 عدد کنسرو 113 گرمی فلفل سبز خرد شده، آب گرفته - 1 بسته 35 گرمی ادویه تاکوی ملایم - 1 قاشق چای خوری آب لیمو - ½ قاشق چای خوری پودر پیاز - ½ قاشق چای خوری پودر سیر - 5 عدد تورتیلا آردی 30 سانتی متری - 3 پیمانه پنیر چدار رنده شده - 1 عدد کنسرو 280 گرمی سس انچیلادا - 1 عدد کنسرو 170 گرمی زیتون سیاه حلقه شده، آب گرفته دستور پخت 1. مرغ را داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و روی آن آب بریزید تا کاملاً پوشانده شود. روی حرارت زیاد بجوشانید، سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و حدود 10 دقیقه بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود و آب آن شفاف گردد.  2. مرغ را از قابلمه خارج کرده و 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس با دو چنگال ریش ریش کنید. 3. در قابلمه ای دیگر، خامه ترش، سوپ مرغ و پودر چیلی را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی بجوشد. گهگاه هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را بگذارید تا گرم بماند.  4. هم زمان، کره را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ذوب کنید. پیاز را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا شفاف شود. مرغ ریش ریش شده، آب، نصف پیازچه ها، فلفل سبز و ادویه تاکو را اضافه کرده و 10 دقیقه بپزید. سپس آب لیمو، پودر پیاز و پودر سیر را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.  5. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. 6. 1 پیمانه از مخلوط سوپ را به ماهیتابه مرغ اضافه کنید. باقی مانده مخلوط سوپ را کف ظرف پیرکس 23×33 سانتی متری بریزید و پخش کنید.  7. هر تورتیلا را با 1/5 از مخلوط مرغ و حدود 5 قاشق غذاخوری پنیر چدار پر کنید. تورتیلاها را رول کرده و با قسمت درز به سمت پایین در ظرف بچینید. 8. سس انچیلادا را روی رول ها بریزید و باقی مانده پنیر چدار، پیازچه و زیتون ها را روی آن پخش کنید. 9. ظرف را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا مواد داخل کاملاً گرم شده و پنیر آب شود و حباب بزند.  |