به گزارش پارسینه و به نقل از allrecipes،هر کسی باید بلد باشه چطور یه پای کدو حلوایی خانگی درست کنه. این دستور سنتی و کاملاً خانگی، یکی از بهترین هاست. مواد لازم برای پای کدو حلوایی خانگی برای خمیر پای: - آرد سفید همه منظوره - نمک - کره یا روغن جامد - آب سرد برای مواد داخل پای: - پوره ی کدو حلوایی پخته شده - شیر تغلیظ شده (evaporated milk) - تخم مرغ - شکر قهوه ای - دارچین - زنجبیل - جوز هندی - نمک مراحل تهیه ی پای کدو حلوایی خانگی در ادامه خلاصه ای از مراحل تهیه ی این پای خوش طعم رو می خونی: 1. آرد و نمک رو مخلوط کن. کره یا روغن جامد رو اضافه کن و با مخلوط کن دستی یا چنگال هم بزن تا بافتی شبیه خرده نان پیدا کنه. 2. آب سرد رو کم کم اضافه کن تا خمیر شکل بگیره. 3. خمیر رو به شکل توپ دربیار و روی سطح آردپاشی شده بازش کن تا ضخامتش حدود 3 میلی متر بشه. 4. قالب پای 9 اینچی رو برعکس روی خمیر بذار و با چاقو دایره ای حدود 4 سانتی متر بزرگ تر از قالب ببر. 5. خمیر رو با وردنه رول کن و داخل قالب بذار. با دست لبه های خمیر رو فرم بده. 6. برای مواد داخل پای، پوره ی کدو، شیر تغلیظ شده، تخم مرغ، شکر قهوه ای، دارچین، زنجبیل، جوز هندی و نمک رو با همزن برقی خوب مخلوط کن تا یکدست بشه. 7. مواد رو داخل خمیر بریز و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه ی سانتی گراد (400 درجه ی فارنهایت) بذار. 8. حدود 40 تا 60 دقیقه بپز تا وقتی که چاقویی که 2.5 سانتی متر از لبه داخل مواد فرو می کنی، تمیز بیرون بیاد. 9. در صورت نیاز، لبه های خمیر رو با فویل بپوشون تا نسوزه. 10. بعد از پخت، بذار پای کاملاً خنک بشه و بعد سرو کن. طرز تهیه ی پوره ی کدو حلوایی تازه 1. یک کدو حلوایی مخصوص پای رو از وسط نصف کن. 2. دانه ها و بخش های رشته ای داخلش رو خارج کن. 3. پوست رو نگه دار و کدو رو به قطعات کوچک تقسیم کن. 4. حدود 650 گرم از کدو رو برای تهیه ی 2 پیمانه پوره اندازه بگیر. 5. قطعات کدو رو داخل قابلمه ای با حدود 2.5 سانتی متر آب بذار و روی حرارت متوسط بجوشون. 6. بعد از جوش آمدن، حرارت رو کم کن، در قابلمه رو بذار و حدود 30 دقیقه بپز تا نرم بشه. 7. آبکش کن و بذار خنک بشه. پوست ها رو جدا کن. 8. کدو رو با گوشت کوب یا دستگاه پوره ساز له کن تا کاملاً نرم و یکدست بشه. نگهداری و فریز کردن پای کدو حلوایی چون این دسر تخم مرغ داره، باید در یخچال نگهداری بشه. بعد از پخت، بذار حداقل دو ساعت خنک بشه، سپس با پوشش مناسب داخل یخچال تا چهار روز نگهداری کن. برای فریز کردن، پای رو با چند لایه سلفون و یک لایه فویل آلومینیومی بپوشون. تا یک ماه قابل نگهداری در فریزر هست. برای مصرف، بذار در یخچال یخ زدایی بشه. |