به نقل از allrecipes، این کیک نرم و چسبناک پای سیب شامل لایه ای از کیک زرد کره ای با سیب های خردشده گرنی اسمیت است که روی آن با چیزکیک طعم دار با ادویه پای سیب پوشانده می شود. نتیجه نهایی، کیکی نرم، شیرین و رضایت بخش است. مواد لازم: - ¾ پیمانه کره بدون نمک، تقسیم شده - 2 عدد سیب گرنی اسمیت، پوست کنده و خردشده - 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن - ½ قاشق چای خوری نمک، تقسیم شده - ½ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده - 1 بسته پودر کیک زرد - 4 عدد تخم مرغ بزرگ، تقسیم شده - 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل - 3½ پیمانه پودر قند - 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده - 1 قاشق چای خوری ادویه پای سیب - سس کارامل نمکی برای تزیین دستور تهیه: 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. یک قالب 9×13 اینچی را چرب کنید. 2. ¼ پیمانه کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به بالا ذوب کنید. سیب ها، شکر قهوه ای، ¼ قاشق چای خوری نمک و دارچین را اضافه کنید. تا زمانی که سیب ها نرم شوند، حدود 5 تا 7 دقیقه بپزید. کمی خنک کنید. 3. پودر کیک، 2 عدد تخم مرغ، ½ پیمانه کره باقی مانده و وانیل را در یک کاسه ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. سیب ها را به آرامی اضافه کنید. خمیر غلیظ خواهد بود. خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. 4. پودر قند، پنیر خامه ای، تخم مرغ های باقی مانده، نمک باقی مانده و ادویه پای سیب را در یک کاسه جداگانه ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را روی خمیر کیک بریزید. 5. کیک را در فر از پیش گرم شده بپزید تا زمانی که خلال دندانی که نزدیک مرکز فرو می کنید تمیز بیرون بیاید، حدود 30 تا 35 دقیقه. 6. اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود قبل از سرو. با سس کارامل سرو کنید. |