به نقل از ناگت های مرغ پخته شده در سرخ کن بدون روغن سریع و آسان تهیه می شوند و مطمئناً به یکی از غذاهای محبوب خانواده تبدیل خواهند شد. مواد لازم دستور اصلی (1 برابر) برای 4 نفر - اسپری روغن پخت - 1 عدد تخم مرغ بزرگ - ½ پیمانه پودر سوخاری پانکو - 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا - 8 عدد فیله مرغ - جعفری تازه خردشده برای تزیین دستور پخت  مواد را آماده کنید.  سرخ کن بدون روغن را روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. سبد را با اسپری روغن چرب کنید.  تخم مرغ را در یک کاسه کوچک هم بزنید. در کاسه ای دیگر، پودر سوخاری پانکو و روغن را با هم مخلوط کنید تا بافتی شل و خرده دار پیدا کند.  هر فیله مرغ را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید و اجازه دهید اضافه آن بچکد. سپس مرغ را در مخلوط پانکو بغلتانید تا کاملاً پوشیده شود. در صورت نیاز، این کار را در چند مرحله انجام دهید.  فیله ها را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن بچینید. حدود 12 دقیقه بپزید تا مرغ در مرکز دیگر صورتی نباشد و آب آن شفاف شود. دمای داخلی مرغ باید حداقل 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتی گراد) باشد.  داغ سرو کنید و با جعفری تازه خردشده تزیین نمایید. نوش جان! |