برای تهیه این کباب خوش عطر برای 4 نفر، به مواد زیر نیاز دارید: گوشت چرخ کرده: 600 گرم (بهتر است ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله باشد) پیاز بزرگ: 1 عدد (رنده شده) سیر: 1 حبه (رنده شده) فلفل سبز تند: 2 عدد (ریز خرد شده) گوجه فرنگی: 4 عدد (برش داده شده) ادویه ها: فلفل قرمز خشک: 1 قاشق چای خوری ادویه کاری: 1 قاشق چای خوری زردچوبه: ½ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم روغن و کره: به مقدار لازم زعفران دم کرده: به صورت اختیاری برنج یا نان: برای سرو دستور پخت گام به گام برای رسیدن به بهترین نتیجه، این مراحل را دنبال کنید: آماده سازی مواد: ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز، سیر، فلفل سبز، فلفل قرمز، کاری، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به خوبی ورز دهید تا کاملاً یکدست شود. شکل دادن: از مخلوط گوشت، کباب هایی با اندازه دلخواه خود شکل دهید. سرخ کردن: در یک تابه بزرگ، مقداری کره و روغن بریزید و روی حرارت گرم کنید. کباب ها را در تابه بچینید و از هر دو طرف به خوبی سرخ کنید تا طلایی و مغزپخت شوند. پخت سس گوجه فرنگی: گوجه فرنگی های برش خورده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا نرم شوند. اگر دوست دارید، کمی زعفران دم کرده هم به سس اضافه کنید. سرو غذا: کباب های آماده شده را همراه با سس گوجه فرنگی در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج یا نان تازه سرو کنید. نکات مهم برای طعم بهتر برای اینکه کباب شما طعمی بی نظیر داشته باشد، به این نکات توجه کنید: انتخاب گوشت: استفاده از ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله، طعم و بافت بهتری به کباب می دهد. ادویه: برای طعم اصیل تر، از ادویه های تازه و باکیفیت استفاده کنید. تندی غذا: اگر طعم تند را می پسندید، می توانید مقدار فلفل سبز و قرمز را بیشتر کنید. جایگزین ها: به جای فلفل سبز تند، می توانید از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید تا غذا رنگارنگ تر شود. نحوه سرو: این کباب با انواع سالاد، ماست یا حتی نعناع و پیازچه تازه، بسیار خوشمزه خواهد بود. با این دستورالعمل ساده، می توانید یک کباب تابه ای عربی بی نظیر در خانه تهیه کنید و از طعم اصیل آن لذت ببرید. نوش جان! |