برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید کدو: 5 عدد پیاز: 1 عدد بزرگ گردوی خرد شده: 2 قاشق غذاخوری سیر: 2 تا 3 حبه کشک: به میزان لازم نعناع خشک شده: 1 قاشق غذاخوری آب: نصف لیوان ادویه ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه): به میزان لازم دستور پخت کشک کدو مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه ابتدا کدوها را به صورت حلقه ای یا مکعبی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس پیاز را رنده یا ریز خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود. مرحله دوم: ترکیب و پخت مواد گردوی خرد شده و ادویه ها (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه) را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس کدوهای سرخ شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. مرحله سوم: پخت نهایی و جا افتادن غذا نصف لیوان آب به غذا اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا کدوها کاملاً نرم شوند. بعد از اینکه آب غذا کمی تبخیر شد و کدوها پختند، آن ها را با گوشت کوب یا پشت قاشق له کنید تا به صورت پوره درآیند. در نهایت، نعناع خشک و کشک رقیق شده را به غذا اضافه کرده و هم بزنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید غذا به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد تا کاملاً جا بیفتد و به روغن بیفتد. حالا کشک کدوی شما آماده سرو است. نوش جان! |