برای تهیه کته ماکارونی به مواد زیر نیاز دارید: 200 گرم گوشت چرخ کرده 6 عدد قارچ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای بسته ماکارونی فرمی 2 پیمانه پوره گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک، پودر سیر، فلفل، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم مراحل تهیه کته ماکارونی 1. آماده سازی مواد میانی: ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. این کار به خوش طعم تر شدن غذا کمک می کند. پیاز را در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به پیاز اضافه کنید و با تمام ادویه ها (نمک، پودر سیر، فلفل، زردچوبه و آویشن) تفت دهید تا خوب سرخ شود. قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به گوشت اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. در نهایت، رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. 2. پخت ماکارونی: ماکارونی فرمی را طبق دستور روی بسته بندی آبکش کنید. در یک قابلمه، ته دیگ دلخواه خود (نان یا سیب زمینی) را قرار دهید. یک لایه ماکارونی و یک لایه از مواد میانی آماده شده را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و آخرین لایه را با ماکارونی بپوشانید. در قابلمه را گذاشته و آن را دم کنید. زمانی که غذا دم کشید، حرارت را سریع خاموش کنید تا ماکارونی خمیر نشود. کته ماکارونی شما آماده سرو است. نوش جان! |