برای تهیه این دسر خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید: تخم مرغ: 3 عدد پودر قند: 200 گرم کره: 80 گرم روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری شکلات تلخ سکه ای: 200 گرم وانیل: به میزان لازم آرد: 160 گرم پودر کاکائو: 40 گرم مراحل آماده سازی و پخت آماده سازی مواد اولیه کره، روغن مایع و شکلات را در یک ظرف بریزید و به روش بن ماری (ذوب کردن روی بخار آب) یا در مایکروویو ذوب کنید. تخم مرغ ها را به همراه پودر قند و وانیل در یک کاسه بریزید و با همزن برقی (یا دستی) برای چند دقیقه بزنید تا مخلوط روشن و کشدار شود. ترکیب مواد مخلوط شکلات ذوب شده را به مواد تخم مرغی اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط کنید. آرد و پودر کاکائو را روی مواد الک کنید و با یک ویسک (همزن دستی) به هم بزنید تا یکدست شود. پخت براونی فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب 20×30 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. بهتر است کاغذ را کمی بزرگ تر از ابعاد قالب بگیرید تا خارج کردن کیک پس از پخت راحت تر باشد. مواد آماده شده را درون قالب بریزید. قالب را به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید تا براونی بپزد. سرو براونی بعد از پخت، اجازه دهید براونی کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کرده و برش بزنید. برای سرو، می توانید یک برش از براونی را به مدت 40 تا 60 ثانیه در مایکروویو گرم کنید و سپس یک اسکوپ بستنی وانیلی روی آن بگذارید. نوش جان! |