به نقل از همشهری آنلاین، چای لاته یکی از نوشیدنی های محبوب بین المللی است که در سال های اخیر در میان ایرانیان نیز جای خود را باز کرده است. بسیاری از ما هنگام رفتن به کافه، چای لاته را به عنوان یک انتخاب گرم، ملایم و دل چسب در نظر می گیریم. طرز تهیه چای لاته در خانه بسیار ساده تر از آن چیزی است که تصور می کنید و با چند ماده اولیه می توان آن را با کیفیتی مشابه کافه ها آماده کرد. طرز تهیه چای لاته و مواد لازم برای آن مواد لازم برای تهیه چای لاته معمولاً در اکثر خانه ها پیدا می شود. این نوشیدنی ترکیبی از چای سیاه غلیظ و شیر گرم شده با کف است که طعمی آرام بخش و خاص ایجاد می کند. چای سیاه (2قاشق چای خوری یا2عدد تی بگ): برای پایه اصلی نوشیدنی بهتر است از چای باکیفیت استفاده شود. شیر (1لیوان): ترجیحاً شیر پرچرب برای داشتن کف بهتر، اما می توان از شیر کم چرب یا شیرهای گیاهی مانند بادام یا شیر سویا نیز استفاده کرد. آب (نصف لیوان): برای دم کردن چای. شکر یا عسل (به دلخواه): برای شیرین کردن نوشیدنی. ادویه (اختیاری): دارچین، زنجبیل یا هل برای طعم دهی بهتر. طزر تهیه چای لاته به صورت مرحله به مرحله برای تهیه چای لاته خانگی، کافی است چند مرحله ساده را با دقت دنبال کنید تا نوشیدنی ای خوش طعم و خوش عطر داشته باشید. چای را دم کنید : در قوری یا ظرف مناسب، چای سیاه را با نصف لیوان آب جوش دم کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه کنار بگذارید تا خوب رنگ و عطر بگیرد. شیر را گرم کنید : شیر را در قابلمه کوچک یا شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. مراقب باشید شیر نجوشد. کف شیر درست کنید: با استفاده از فرنچ پرس، همزن دستی یا دستگاه کف ساز، شیر گرم را چند بار بالا و پایین کنید تا کف دار شود. چای را صاف کنید: اگر از چای برگ دار استفاده کرده اید، آن را صاف کرده و در فنجان بریزید. شیر را اضافه کنید: ابتدا شیر گرم را آرام به چای اضافه کرده و سپس کف شیر را با قاشق روی آن بریزید. شیرین و طعم دار کنید: در صورت تمایل، شکر یا عسل و کمی دارچین یا هل به نوشیدنی بیفزایید. |