برای پخت کیک قهوه و فندق به مواد زیر نیاز دارید: آرد سفید شیرینی: 360 گرم تخم مرغ: 4 عدد شکر: 210 گرم کره: 130 گرم روغن مایع: 120 گرم شیر: 110 گرم فندق پودر شده: 1 فنجان پودر قهوه: 2 قاشق سوپ خوری بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری مواد لازم برای سس روی کیک برای تهیه سس مخصوص این کیک، مواد زیر را آماده کنید: شکر: 100 گرم شیر: 60 گرم نشاسته ذرت: 20 گرم پودر قهوه: 1 قاشق سوپ خوری کره نرم: 20 گرم شکلات شیری: 60 گرم عسل: 2 قاشق سوپ خوری مراحل پخت کیک قهوه و فندق برای تهیه این کیک، مراحل زیر را دنبال کنید: در ابتدا، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل در یک کاسه بریزید و با همزن برقی آن قدر بزنید تا مخلوط، کرم رنگ و کش دار شود. سپس روغن مایع و کره آب شده را اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید. بعد از آن، شیر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر هم بزنید. همزن را کنار بگذارید. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. پودر قهوه و فندق پودر شده را به مخلوط آرد اضافه کرده و به تدریج و در سه مرحله به مواد اصلی کیک اضافه کنید. با همزن دستی، مواد را در یک جهت هم بزنید تا یکدست شوند. کف قالب (ترجیحاً 2.5 لیتری) را کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بگذارید. مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. مراحل تهیه سس و تزیین کیک هم زمان با پخت کیک، می توانید سس مخصوص آن را آماده کنید: شیر، شکر، پودر قهوه و نشاسته ذرت را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. مخلوط را به صورت مداوم هم بزنید تا غلیظ شود. سپس عسل و شکلات نرم شده را اضافه کنید و هم بزنید. پس از خاموش کردن شعله، کره نرم شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس کاملاً یکدست شود. بعد از اینکه کیک پخت، اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید. وقتی کیک کاملاً خنک شد، سس نیم گرم را روی آن بریزید و سرو کنید. نوش جان! |