برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید: آرد نخود خام: 1 پیمانه آرد گندم: 1/2 پیمانه سبزی تره: مقداری سیر: 4 حبه پیاز: 1 عدد بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم تخم گشنیز و زیره: (اختیاری، در برخی دستورها) طرز تهیه پاکورای بوشهری آماده سازی پاکورا مراحل ساده ای دارد: آماده سازی آردها: ابتدا آرد گندم و آرد نخود خام را در یک کاسه بریزید و الک کنید. برای کیفیت بهتر، می توانید آرد نخود را خودتان در خانه تهیه کنید. تهیه خمیر: کم کم آب را به آردها اضافه کنید و هم بزنید تا غلظتی شبیه به ماست پیدا کند. افزودن سبزیجات و ادویه ها: پیاز را پوست بگیرید، رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس سیرها را رنده کرده و به همراه کمی تره خرد شده، ادویه ها و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و آب اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. استراحت خمیر: روی مواد را بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال یا دمای آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کند. سرخ کردن پاکورا: در تابه کمی روغن بریزید. با کمک ملاقه از مواد بردارید و در تابه بریزید. صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شده و مانند پنکیک روی آن حباب بزند، سپس برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. این کار را برای تمام مواد تکرار کنید. سرو: پاکوراهای آماده شده را به همراه نان تازه سرو کنید. نکات کلیدی برای تهیه پاکورای تند و تیز بوشهری برای اینکه پاکورای شما بی نقص و خوش طعم شود، به این نکات توجه کنید: تنظیم غلظت: اگر مواد خیلی شل شد، کمی آرد نخود اضافه کنید؛ اگر سفت بود، آب بیشتری بریزید. طعم تند: پاکورای بوشهری باید کمی تند و تیز باشد. می توانید به دلخواه مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید. تردی و پفکی شدن: افزودن بیکینگ پودر باعث می شود پاکورا تردتر و پوک تر شود. تنوع در سبزیجات: به دلخواه می توانید از مخلوط تره و گشنیز نیز استفاده کنید و مواد را ساطوری کنید. حرارت مناسب: غلظت مواد باید مانند ماست باشد و حرارت تابه متوسط باشد تا پاکورا مغز پخت شود. |