به نقل از بهداشت نیوز دکتر الکسی کازبان، متخصص چشم، خاطرنشان می کند که غذا هایی با شاخص گلیسمی بالا، التهاب را افزایش می دهند و تغییرات وابسته به سن در شبکیه را تسریع می کنند. به گفته وی نان سفید، شیرینی، فست فود، چیپس سیب زمینی و سایر غذا هایی با شاخص گلیسمی بالا و سرشار از چربی های ترانس، بیشترین تأثیر مضر را بر سلامت شبکیه دارند. این پزشک ترک سیگار، محافظت از چشم در برابر اشعه ماوراء بنفش، پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و انجام معاینات منظم چشم پس از 45 سالگی را توصیه می کند. او همچنین بر اهمیت گنجاندن غذا های سالم در رژیم غذایی مانند هویج، کدو تنبل، آجیل، سبزیجات سبز تیره و ماهی چرب تأکید می کند. نورلانا آسکروا، متخصص چشم، خاطرنشان می کند که کاهش بینایی در پایان روز و ضعف بینایی در تاریکی و هنگام غروب، ممکن است نشانه تغییرات دژنراتیو در شبکیه، بیماری های التهابی غشا های عروقی و شبکیه، آتروفی بینایی، گلوکوم و سایر بیماری های چشمی باشد. او همچنین تأکید کرد که یکی از دلایل کاهش بینایی در عصر، کار زیاد است، به ویژه کار هایی که نیاز به استفاده از کامپیوتر، تماشای تلویزیون و خیاطی دارند، زیرا این کار ها باعث تنش بیش از حد عضلات می شوند و منجر به کاهش بینایی می شوند. |