اگر از ترشی های تکراری خسته شده اید و می خواهید مزه جدیدی را امتحان کنید، ترشی قارچ و فلفل دلمه ترکیب بسیار مناسبی برای تنوع سر سفره های شما محسوب می شود. برای طعم دار کردن این ترشی می توانید از انواع سبزیجات، سیر، پیاز، ادویه و فلفل استفاده کنید. اگر می خواهید ترشی قارچ و فلفل دلمه مجلسی داشته باشید، بهتر است از قارچ های دکمه ای کوچک استفاده کنید تا نیازی به خرد کردنشان نداشته باشید و حتما از فلفل دلمه ای قرمز در ترکیب ترشی استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشید. مواد لازم قارچ 1 کیلو فلفل دلمه رنگی نیم کیلو یا 250 گرم نمک 1 قاشق غذا خوری زردچوبه 1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز خشک خرد شده 1 قاشق غذا خوری پیاز کوچک یا حبه سیر یک عدد نعنا و جعفری خشک به میزان لازم سرکه به میزان لازم طرز تهیه فلفل دلمه و قارچ را خلالی خرد کنید، پیاز و سیر را اضافه کنید و داخل شیشه مناسب بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه روی آن بپاشید و سبزی خشک رویشان بریزید. روی شیشه ها را با سرکه پر کنید و درشان را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید. بعد از 2 هفته ترشی شما آماده است. ترشی قارچ و فلفل دلمه ای مواد لازم فلفل دلمه ( رنگ های دلخواه ) 2 عدد قارچ 300 گرم سیر 4 حبه سرکه سفید 1 و نیم لیوان دسته دار فرانسوی نمک 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه ؛ آسان و خوشمزه طرز تهیه فلفل دلمه ها را روی شعله پخش کن یا داخل فر کباب کنید و به شکل دلخواه خرد نمایید. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و در قابلمه بریزید و 6 قاشق غذاخوری سرکه و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه نمایید و 2 دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید و سپس آبکش کنید. همه مواد را مخلوط کرده در شیشه ای تمیز بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید. می توانید از سبزی دلخواه و ادویه ترشی و چند عدد فلفل سبز تند در ترکیب این ترشی خوشمزه استفاده کنید. در ظرف را ببندید و دور از نور خورشید نگهداری نمایید. یک هفته بعد ترشی شما آماده است. ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج مواد لازم قارچ 1 کیلو گرم هویج نگینی خرد شده 2 فنجان فلفل دلمه نگینی خرد شده 2 فنجان نمک 2 قاشق غذا خوری فلفل سیاه 2 قاشق غذا خوری سرکه سفید 2 فنجان سرکه بالزامیک 1/2 فنجان طرز تهیه قارچ ها را به 3 4 قسمت تقسیم کنید و درون قابلمه ای در حال جوش با نیم لیتر آب و 1 قاشق مربا خوری سرکه بریزید و 20 دقیقه بجوشانید. بعد از 10 دقیقه هویج، نمک، فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید. سرکه سفید و بالزامیک و فلف دلمه را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. سرکه را در کاسه ای شیشه ای بریزید و بگذارید سرد شود سپس در ظروف شیشه ای بریزید و در شیشه را ببندید و به مدت 10 دقیقه در حمام آب گرم قرار دهید. منبع: همشهری آنلاین |