| به نقل از پارسی دی، کاکا کدو یا به زبان گیلانی ها (کویی کاکا) یک شیرینی ساده و مناسب فصل سرماست که دلباختگان زیادی دارد و خیلی ساده طبخ می شود. وجود کدو حلوایی در این شیرینی علاوه بر رنگ بسیار جذابش دارای خواص آنتی اکسیدانی، از ابتلا به آنفلوانزا جلوگیری می کند و همچنین خواص ضد پیری دارد. این شیرینی خوشمزه با کدو حلوایی و آرد گندم تهیه می شود و شما می توانید در فصل زمستان همزمان با رسیدن کدو حلوایی این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه کاکا کدو خانگی پوره کدو حلوایی 1 پیمانه آرد گندم 1 پیمانه تخم مرغ 1عدد پودر دارچین 1 قاشق چای خوری شیر 1 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری شکر 1/2 پیمانه گردو و کشمش 1/2 پیمانه روغن به میزان لازم زعفران دم شده 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه نان کدوحلوایی یا کاکا کدو مرحله اول: آماده سازی کدو حلوایی ابتدا کدو را شسته از وسط به دو نیم می کنیم. دانه و ریشه های آن را خالی کرده و داخل قابلمه ای چیده و به اندازه نصف استکان آب داخل قابلمه ریخته درب آن را می بندیم و اجازه می دهیم تا کدو کاملا پخته و آب آن نیز تمام شود. حالا که کدو پخته و نرم شده است پوست آن را جدا کرده و به کمک گوشتکوب برقی یا دستی پوره می کنیم. مرحله دوم: آماده سازی خمیر کاکا کدو داخل ظرف مناسبی تخم مرغ و شیر را کمی مخلوط می کنیم تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود سپس کدو پوره شده و شکر را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم. در این مرحله بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و روی مواد الک می کنیم و مواد خیس و خشک را کاملا مخلوط کرده تا بافت خمیری لطیفی بدست آید. سپس پودر دارچین، زعفران، مغز گردو و کشمش را به مواد می افزاییم و مخلوط کرده، حالا خمیر کاکا ما آماده شده است. مرحله سوم: پخت کاکا کدو مجلسی پف دار در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم روغن که داغ شد خمیر را به اندازه های منظم داخل روغن ریخته و سرخ می کنیم. با یک قاشق روغن داغ را روی خمیر ریخته تا کاملا پف کند و بعد از اینکه دو سمت کاکا سرخ شد آن را روی دستمال روغن گیر گذاشته و بعد در کنار چای یا دمنوش سرو و نوش جان کنید. نکات کلیدی در تهیه کاکا کدو ساده و مجلسی 1- چون کدوی خام سفت است راحت تر است که پوست کدو را بعد پخت جدا کنید. 2- می توانید بنا به ذائقه هل را جایگزین پودر دارچین کنید. 3- در صورت دسترس بودن آرد برنج یک قاشق غذاخوری از آرد گندم کم کنید و آن را جایگزین کنید زیرا طعم خوبی به کاکا می دهد. 4- می توانید کاکا را داخل کاترهای تزیینی سرخ کنید. 5- کاکا می تواند یک میان وعده کامل برای کودکان باشد. |