| به نقل از اکالا، کوکی زعفرانی یکی از خوراکی هایی است که هم باب میل کودکان است، هم می توانید آن را برای مهمانی ها آماده و سرو کنید. نگاهی سریع به طرز تهیه برای درست کردن این کوکی خوشمزه، زعفران را با شیر دم کرده و کنار بگذارید. کره و شکر را مخلوط کنید. به تدریج وانیل، زعفرانِ دم کشیده، فندق و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید تا بافت آن خمیری شود. خمیر را چند ساعت در یخچال استراحت دهید، سپس آن را به قسمت های کوچک تقسیم و گرد کنید. خمیرها را در پودر قند بغلتانید و در فر قرار دهید تا ترک بخورند و طلایی شوند. مواد لازم برای کوکی زعفرانی | مواد لازم | مقدار مورد نیاز | | کره هم دمای محیط | 70 گرم | | شکر | 100 گرم | | زعفران سابیده شده | ½ قاشق چای خوری | | شیر | 1 قاشق غذاخوری | | تخم مرغ | 1 عدد | | آرد | 90 گرم | | پودر وانیل | ½ قاشق چای خوری | | بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری | | فندق | 35 گرم | | پودر قند | به میزان لازم برای تزیین | مرحله اول: زعفران را دم کنید زعفران سابیده را در یک ظرف بریزید. شیر را گرم کنید و آن را به زعفران اضافه کنید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید تا زعفران دم بکشد.  مرحله دوم: کره و شکر را مخلوط کنید در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. کم کم به این ترکیب وانیل و ترکیب زعفران و شیر را هم اضافه کنید. تخم مرغ ها را در یک پیاله بشکنید و با چنگال هم بزنید. بعد آن ها را کم کم به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و با قاشق مواد را هم بزنید. مرحله سوم: فندق ها را اضافه کنید پوست فندق ها را بگیرید. برای این کار می توانید در صورت نیاز آن ها را برای 10 دقیقه در آب جوش بیندازید تا پوستشان به راحتی جدا شود. فندق های پوست گرفته را با یک چاقوی تیز خرد کنید و آن را به خمیر کوکی اضافه کنید. مرحله چهارم: مواد خشک را الک کنید آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و الک کنید. ترکیب مواد خشک را به آرامی به خمیر اضافه کنید و آن را هم بزنید تا بافتی خمیری و منسجم پیدا کند. وقتی خمیر منسجم و یکدست شد روی آن را بپوشانید و آن را حداقل برای 3 ساعت در یخچال بگذارید. مرحله پنجم: خمیر را فرم دهید بعد از این که خمیر به قدر کافی در یخچال ماند و استراحت کرد، فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد به همراه فن روشن کنید. خمیر را همزمان به 30 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر تکه از خمیر را به شکل یک توپ کوچک در دست فرم دهید. مرحله ششم: کوکی ها را بپزید کوکی ها را در پودرقند بغلتانید و سپس آن ها را با فاصله در سینی فر بچینید. روی هر کوکی را کمی فشار بیاورید تا کمی از فرم کره به فرم دایره نزدیک تر شود. بگذارید کوکی ها 12 تا 15 دقیقه در فر بمانند تا زمانی که رویشان ترک بخورد و طلایی رنگ شود. مرحله هفتم: کوکی ها را سرو کنید کوکی ها را از فر بیرون بیاورید تا کمی از حرارت بیفتند، سپس آن ها را از سینی فر بیرون آورده و سرو کنید. نکات و فوت وفن های طرز تهیه کوکی زعفرانی خانگی در هنگام آماده کردن کوکی زعفرانی به نکات زیر توجه داشته باشید: من ترجیح می دهم برای داشتن رنگ بهتر، زعفران ها را با مقدار بسیار کمی یخ خرد شده مخلوط کنم و 10 دقیقه کنار بگذارم، سپس آن را به خمیر کوکی اضافه کنم. در این حالت نیازی به گرم کردن شیر نیست. می توانید این کوکی ها را تا 2 هفته در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. مقدار آرد مورد نیاز شما ممکن است با توجه به بافت آرد مورد استفاده، اندازه تخم مرغ ها و عواملی مشابه، کمی بیشتر یا کمتر از مقدار ذکر شده در دستور باشد، پس آرد را کم کم اضافه کنید تا به بافت مناسب برسید. |