| به نقل از savoryspin،ترکیب نهایی طعم های شور و شیرین، این فنجان های سه جزیی کره بادام زمینی و ژله هستند که بسیار آسان تهیه می شوند و یک خوراکی خوشمزه بدون نیاز به پخت به شمار می آیند! این فنجان ها با مواد ساده درست می شوند و فوق العاده خوش طعم هستند. آن ها میان وعده یا دسری عالی و بدون پخت محسوب می شوند. ترکیب دلنشین طعم ها در این فنجان ها شامل لایه ای از مربای توت فرنگی میان دو لایه کره بادام زمینی است. چرا ممکن است این فنجان ها را دوست داشته باشید؟ - تهیه آن ها بسیار آسان است. - این دستور کوچک تنها 5 فنجان PB&J تولید می کند؛ و برای من خوب است چون وقتی یک دسته از آن ها در یخچال باشد، نمی توانم جلوی خودم را بگیرم! - این دستور انعطاف پذیر است و به راحتی می توان آن را مطابق سلیقه تغییر داد. من نسخه بدون شکر تصفیه شده را برای همسرم درست می کنم. - این فنجان های خانگی خوشمزه اند و مانند برخی نمونه های آماده، طعم مصنوعی ندارند. مواد لازم برای تهیه فنجان های سه جزیی کره بادام زمینی و ژله: - کره بادام زمینی - ژله یا مربا - شکلات سفید  جایگزین ها: - کره بادام زمینی:من از کره بادام زمینی طبیعی استفاده کردم. گاهی از نوع ترد آن استفاده می کنم که بافت جالبی به فنجان ها می دهد. همچنین می توان از کره بادام، بادام هندی یا هر نوع کره مغزی دیگر استفاده کرد. - ژله:من عاشق استفاده از مرباهای میوه ای هستم. این بار از مربای توت فرنگی استفاده کردم، هفته پیش با مربای تمشک درست کردم. برای همسرم از ژله انگور یا مربای بدون شکر استفاده می کنم. هر نوع مربا یا ژله دلخواهتان را می توانید استفاده کنید. - شکلات سفید:این بار از چیپس شکلات سفید استفاده کردم. گاهی از تخته های شکلات سفید یا شکلات تلخ بدون شکر استفاده می کنم. حتی می توان به جای شکلات از روغن نارگیل استفاده کرد.  طرز تهیه: 1. شکلات سفید را در کاسه ای مناسب مایکروویو بریزید و 30 ثانیه روی حرارت بالا گرم کنید. هم بزنید و در صورت نیاز هر بار 10 ثانیه دیگر گرم کنید تا کاملاً ذوب شود. (می توانید از روش بن ماری هم استفاده کنید). 2. کره بادام زمینی را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر کره بادام زمینی سفت است، 20 ثانیه در مایکروویو نرمش کنید. 3. یک یا دو قاشق از مخلوط کره بادام زمینی و شکلات سفید را کف 5 قالب سیلیکونی مافین بریزید. 4. یک قاشق مربای توت فرنگی روی لایه اول اضافه کنید. 5. یک قاشق دیگر از مخلوط کره بادام زمینی و شکلات سفید روی آن بریزید. (اختیاری: کمی بادام زمینی خردشده یا نمک دریایی روی آن بپاشید). 6. قالب ها را در یخچال به مدت حدود 45 دقیقه قرار دهید تا سفت شوند. اگر عجله دارید، می توانید آن ها را در فریزر بگذارید تا سریع تر آماده شوند. |