| به نقل ازthemodernnonna،همان طور که می دانید در بلغارستان ما خیلی زیاد تست های تخم مرغ، پنیر فتا یا ماست درست می کنیم و این نوع پایه ها را در بسیاری از غذاها و دستورهای مان استفاده می کنیم. وقتی یک نسخه شیرین دیدم، کاملاً جذب شدم. نه، طعم “تخم مرغی” نمی دهد و کاملاً مثل کاستارد مزه می دهد. همچنین اضافه کردن ماست یونانی وانیلی، نسخه اصلی را واقعاً بهتر می کند. چرا تست ماست کاستارد (وایرال) را دوست خواهید داشت در حالی که بعضی ترندهای تیک تاک کاملاً بی فایده اند، این تست ماست کاستارد یک برنده است! واقعاً صبحانه ی تست شما را به سطحی جدید می برد. استفاده از کاستارد تازه روی تست یک انتخاب عالی است چون پروتیین و طعم اضافه می کند و صبحانه را مقوی تر می سازد ! همچنین عاشق این خواهید شد که این دستور چقدر متنوع است و می توانید آن را کاملاً مطابق سلیقه خود یا خانواده تان شخصی سازی کنید. این دستور واقعاً زمان زیادی نمی برد و می توانید یک سینی کامل را یک جا آماده کنید. طرز تهیه تست ماست کاستارد در یک کاسه، تخم مرغ، ماست و کمی عسل را مخلوط کنید. حالا یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و دو برش نان روی آن قرار دهید. سپس با انگشتان، چنگال یا قاشق وسط نان را کمی فشار دهید تا گود شود. مخلوط کاستارد را داخل هر نان بریزید و روی آن هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید. در دمای 200 درجه سانتی گراد (400 فارنهایت) به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کاستارد ببندد، بپزید. چند دقیقه بگذارید خنک شود و سپس نوش جان کنید. تغییرات و جایگزین ها برای تست ماست کاستارد (وایرال) می توانید در سرخ کن بدون روغن با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 فارنهایت) حدود 12 دقیقه یا تا زمان پخت کامل آماده کنید. می توانید به جای ماست وانیلی از ماست ساده و کمی عصاره وانیل خالص استفاده کنید. روی این تست ماست کاستارد هر چیزی که دوست دارید بریزید مثل توت های مخلوط، برش های موز، چیپس شکلات، گرانولا یا مغزهای خرد شده. این دستور را می توانید با ماست غیرلبنی، کاملاً بدون لبنیات درست کنید. با استفاده از نان نرم بدون گلوتن، این دستور را بدون گلوتن آماده کنید. |