| به گزارش پارسینه به نقل از پرونشن، تخصصان تغذیه توصیه می کنند تا حد امکان از غذاهای التهابی اجتناب کنید و مصرف آن ها را محدود کنید. متخصصان تغذیه توصیه می کنند تا حد امکان از غذاهای التهابی اجتناب کنید و مصرف آن ها را محدود کنید. التهاب حاد: کوتاه مدت و محافظتی است؛ به بدن کمک می کند آسیب ها را ترمیم کند. التهاب مزمن: طولانی مدت و مخرب است؛ می تواند سلول ها و بافت های سالم را تحت تاثیر قرار دهد و در بیماری هایی مانند بیماری قلبی، دیابت و برخی سرطان ها نقش داشته باشد. غذاهای اصلی که باعث التهاب می شوند طبق تحقیقات و نظر متخصصان: غذاهای فوق فرآوری شده: چیپس، فست فود، هات داگ، آب نبات و سایر خوراکی های آماده. این غذاها معمولاً حاوی مواد نگهدارنده، افزودنی ها و طعم دهنده های مصنوعی هستند که التهاب را تشدید می کنند. مطالعات نشان می دهند مصرف بیشتر این غذاها با افزایش پروتیین واکنشی C، یک نشانگر کلیدی التهاب و پیش بینی کننده بیماری قلبی، مرتبط است. رژیم های غذایی سرشار از این غذاها ممکن است خطر بیماری های مرتبط با سیستم ایمنی، مانند التهاب روده و بیماری های خودایمنی را افزایش دهند. اما همه غذاهای فرآوری شده بد نیستند برخی غذاهای فرآوری شده مفیدند، مانند: پودر پروتیین لوبیای کنسروی مساله اصلی، اجتناب از غذاهای فرآوری شده با ارزش غذایی کم یا بدون ارزش است. جمع بندی برای کاهش التهاب مزمن و حفظ سلامت بدن، بهتر است بیشتر از غذاهای تازه و کامل استفاده کنید و مصرف خوراکی های فوق فرآوری شده را محدود کنید. |