| به نقل ازcleverlysimple،دستور کیک چهار ماده ای پاند سال هاست دست به دست شده و نتیجه آن کیکی متراکم، مرطوب و بسیار خوشمزه است. داشتن یک دستور پاند کیک قابل اعتماد چیزی است که هر شیرینی پز خانگی باید داشته باشد! این دستور سنتی و فوق العاده مرطوب از نسل های گذشته به ما منتقل شده است. در این دستور نه تنها مراحل گام به گام توضیح داده شده، بلکه مدت زمان لازم برای زدن هر تخم مرغ و سرعت مناسب هم ذکر شده تا بهترین نتیجه حاصل شود. اگر این پاند کیک را دوست داشتید، قطعاً از دستور شکلات های چهار ماده ای یا توپ های رام پنج ماده ای مخصوص تعطیلات هم لذت خواهید برد! چرا این دستور دوست داشتنی است؟ - فقط چهار ماده:این دستور بسیار ساده است؛ فقط کره، شکر، تخم مرغ و آرد. همین! - نه خیلی شیرین:این پاند کیک بیش از حد شیرین نیست و همین باعث می شود با انواع تاپینگ ها عالی ترکیب شود. - هم نشینی بی نقص:چه با یک اسکوپ بستنی وانیلی و چه با سس تمشک، این کیک بسیار همه کاره است. - سنتی: این دستور نسل ها در خانواده ما بوده است. بعد از جنگ جهانی دوم، خانواده مادربزرگم این پاند کیک را برای اقوامشان در آلمان می فرستادند، چون آن ها به بسیاری از مواد غذایی دسترسی نداشتند. مواد اصلی - کره: ستاره این دستور است؛ طعم غنی و بافت مرطوب و نرم کیک را ایجاد می کند. - شکر دانه ریز: کیک را شیرین کرده و پوسته طلایی خوش رنگی به آن می دهد. - تخم مرغ:ساختار کیک را شکل می دهد و به سبک و پف دار شدن آن کمک می کند. - آرد همه منظوره: پایه کیک است و ساختار را فراهم می کند. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود، چون کیک را سفت می کند. ابزار مورد نیاز همزن پایه دار:برای کرم کردن کره، شکر و تخم مرغ ها و مخلوط کردن آرام آرد لازم است. قالب باندت: برای شکل کلاسیک پاند کیک ضروری است. مطمئن شوید قالب را خوب چرب و آردپاشی کنید تا کیک نچسبد. طرز تهیه پاند کیک چهار ماده ای آماده سازی: فر را روی 350 درجه فارنهایت (حدود 180 درجه سانتی گراد) گرم کنید. قالب باندت را چرب و آردپاشی کنید. مرحله 1 کرم کردن کره و شکر: کره را بزنید تا نرم شود، سپس شکر را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید. مرحله 2 افزودن تخم مرغ ها: تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. هر تخم مرغ را 3 دقیقه با سرعت متوسط بزنید، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. مرحله 3 افزودن آرد: پس از ترکیب تخم مرغ ها، آرد را اضافه کنید. این کار را با سرعت ملایم انجام دهید تا خمیر بیش از حد کار نشود. مرحله 4 ریختن خمیر و پخت: خمیر را در قالب آماده بریزید و حدود 45 دقیقه بپزید. وقتی خلال یا چاقوی فرو رفته در مرکز کیک تمیز بیرون آمد، کیک آماده است. مرحله 5 خنک کردن و خارج کردن از قالب: پس از پخت، کیک را 30 دقیقه در قالب خنک کنید. سپس با دقت خارج کرده و بگذارید کاملاً خنک شود. پس از سرد شدن، می توانید روی آن پودر قند بپاشید.  نکته حرفه ای قالب باندت را به طور کامل چرب و آردپاشی کنید تا کیک به راحتی خارج شود و شکل زیبای خود را حفظ کند. هیچ چیز بدتر از این نیست که کیک در قالب گیر کند! |