| به گزارش پارسینه به نقل از عصر ایران، همه ما می توانیم از یک راهنمای مرجع سریع در مورد کاربرد روش ها و مواد غیرسمی؛ هنگام مواجهه با انبوهی از قابلمه ها، ماهیتابه ها و ظروف پخت وپز چرب و کثیف استفاده کنیم. با مواد ملایم و طبیعی مانند جوش شیرین و سرکه و کمی کار با نیروی آرنج و مچ دست، تمیز کردن ظروف آسان خواهد بود. پاک کردن چربی ظروف با سرکه و جوش شیرین جوش شیرین یک محلول تمیزکننده همه منظوره عالی برای بسیاری از وسایل خانه و آشپزخانه است. وقتی جوش شیرین با آب مخلوط شود، می توانید از آن برای از بین بردن تیرگی ظروف مسی، لکه های آبمیوه و قهوه از روی پیشخوان ها، تغییر رنگ روی استیل ضد زنگ و همانطور که حدس زدید، چربی های سخت روی ظروف استفاده کنید. جوش شیرین یک ماده قلیایی است، به این معنی که در حل کردن چربی بسیار عالی عمل می کند. چون جوش شیرین یک پاک کننده ملایم است، چربی را بدون آسیب رساندن به سطحی که تمیز می کنید، از بین می برد. فقط 3 قاشق غذاخوری جوش شیرین را با 1 فنجان آب مخلوط کنید. از این محلول روی یک اسفنج استفاده کنید تا لکه های چربی سبک را از سطوح سخت، مانند پیشخوان ها، اجاق گاز و حتی قابلمه ها و ماهیتابه ها پاک کنید. مراحل زیر را انجام دهید: مقدار زیادی جوش شیرین را روی چربی های سطح ظرف تان بپاشید. کمی آب اضافه کنید تا خمیر درست شود. بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند. با یک اسفنج یا برس نرم، ظرف تان را بسابید. برای لکه های خیلی سخت، سرکه سفید را روی خمیر جوش شیرین اسپری کنید و قبل از شست وشو و آبکشی، اجازه دهید کف کند. اگر جوش شیرین در خانه ندارید، می توانید فقط از سرکه استفاده کنید که در اغلب خانه ها در دسترس است. بطری اسپری سرکه یک بطری اسپری را با سرکه و کمی آب پر کنید و سپس آن را مستقیماً روی چربی اسپری کنید. بگذارید 15 تا 20 دقیقه بماند. سپس دوباره نیاز است تا از نیروی آرنج و مچ دست خود کمک بگیرید تا باقیمانده چربی ها که حالا نرم و از سطح جدا شده اند را پاک کنید. به یاد داشته باشید که روش های مختلفی برای حل این مشکل وجود دارند اما ما سعی کردیم بهترین شیوه را انتخاب کنیم و مراحل آن را برای شما شرح دهیم. با رویکرد صحیح، می توانید ظروف خود را تمیز و براق و عاری از هرگونه چربی و کثیفی کنید. |