| به نقل از cookpad، این چیزکیک ساده با مواد کم و مراحل آسان، نتیجه ای خوشمزه و بی نقص به شما می دهد. مواد لازم - 250 گرم پنیر خامه ای - 250 گرم شیر تغلیظ شده - 6 عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا شود) نکات: 1. برای شیرینی کمتر، از 240 گرم شیر تغلیظ شده استفاده کنید. 2. فر را از قبل روی 150 درجه سانتی گراد گرم کنید (آماده برای پخت در حمام آب). 3. قالب 7 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید. 4. استفاده از قالب بزرگ تر باعث می شود کیک پنیر تخت تر شود. مراحل تهیه 1. زرده ها را از سفیده ها جدا کنید. با چنگال، زرده ها را کمی بزنید. 2. در ظرفی دیگر، سفیده ها را بزنید تا قله های سفت تشکیل شود. کنار بگذارید. 3.شیر تغلیظ شده و پنیر خامه ای را با هم بزنید تا کاملاً نرم و یکدست شود. زرده ها را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. 4. در نهایت، سفیده های زده شده (مرنگ) را در سه مرحله به آرامی به مایه کیک اضافه کنید. فقط تا زمانی که مواد ترکیب شوند هم بزنید. 5.مایه کیک را داخل قالب بریزید. دور قالب را با فویل آلومینیومی بپیچید و آن را داخل سینی یا ظرف بزرگ تر پر از آب قرار دهید. آب باید تا نیمه ارتفاع قالب برسد. 6.ابتدا در دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه بپزید، سپس دما را به 150 درجه کاهش دهید و 20 دقیقه دیگر بپزید. کیک زمانی آماده است که خلال دندانی که داخل آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید. فر را خاموش کنید و کیک را حداقل 15 دقیقه با درِ نیمه باز داخل فر بگذارید. سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. بهترین حالت مصرف، سرد است. کیک را حداقل 4 ساعت یا تا شب در یخچال بگذارید. 7. این کیک بسیار ساده اما خوشمزه است. می توانید روی آن هر چیزی مثل موس، مربا، شکلات، میوه یا ژله بریزید. ما آن را همان طور ساده دوست داریم.  |