| به گزارش پارسینه ،کاهو، که به لحاظ علمی به نام Lactuca sativa شناخته می شود، اولین بار هزاران سال پیش توسط مصری ها کشت شد. مصری ها از دانه های آن برای تولید روغن و از برگ های این سبزی مفید نیز در غذا استفاده می کردند. این گیاه نیز در مصر باستان دارای اهمیت فرهنگی و مذهبی بود، زیرا که مقدس بود. بعدها یونانیان و رومی ها نیز این محصول را کاشتند.  خواص و فواید کاهو برای سلامتی و درمان بیماری ها برای هزاران سال، کاهو بیش از هر سبزی دیگری کشت شده است. مزایای سلامتی که توسط تحقیقات علمی مدرن تایید شده است عبارتند از: خواص کاهو برای اسپرم خواص کاهو برای لاغری و کاهش وزن خواص کاهو برای کلیه خواص کاهو برای کبد چرب خواص کاهو برای کودکان خواص کاهو برای پوست و مو خواص کاهو در بدنسازی (کاهو برای عضله سازی) خواص کاهو در بارداری عامل ضد التهاب خواص کاهو برای مغز کاهش سطح کلسترول خواص کاهو برای درمان بی خوابی عامل آنتی اکسیدان عامل ضد میکروب کنترل اضطراب دارای پتانسیل ضد سرطانی مضرات و عوارض کاهو یک گزارش منتشر شده در مجله Allergology تحقیق و ایمونولوژی بالینی نشان داده است که حتی کاهو می تواند ایجاد آلرژی کند و پروتیین های آلرژن در کاهو نیز شناسایی شده اند. آلرژی غذایی پاسخ غیر طبیعی سیستم ایمنی بدن به نوع خاصی از مواد غذایی است که بدن آنها را مضر تشخیص می دهد. آلرژی غذایی که به آنافیلاکسی منجر می شود، بدترین نوع است و با توجه به مرکز کنترل بیماری، در حال افزایش است. افرادی که از آلرژیهای غذایی رنج می برند، معمولا در معرض خطر ابتلا به این مشکل در هنگام مصرف مواد غذایی جدید هستند. بنابراین، در هنگام خوردن کاهو برای اولین بار، قبل از غذا خوردن، کاهو را روی پوست آزمایش کنید، تا مطمئن شوید. مصرف بیش از حد کاهو می تواند در برخی افراد موجب اسهال، نفخ و دل درد شود. به دلیل اینکه کاهو، رقیق کننده خون است ، ممکن است با داروهای که برای رقیق کردن خون به کار می روند مانند وارفارین، تداخل دارویی داشته باشد. منبع: دلگرم |