| پنیر پیتزا یکی از اساسی ترین مواد مورداستفاده در تهیه پیتزا و فست فودهای خوشمزه است که طرف داران زیادی دارد. افرادی که به رژیم خود توجه می کنند و میزان کالری غذاها از جمله کالری پنیر پیتزا برای آنها مهم است، ممکن است این سؤال برایشان پیش بیاید که پنیر پیتزا چقدر کالری دارد ؟ با خوردن این ماده خوشمزه و کش دار چقدر کالری به بدن خود وارد می کنیم و چه تمریناتی را انجام دهیم تا این کالری را بسوزانیم؟! در ابتدا جا دارد بگوییم باتوجه به تنوع بالای پنیر پیتزا کالری انواع پنیر پیتزا متفاوت است و بر اساس اینکه چه پنیری را تهیه می کنید میزان کالری دریافتی تغییر می کند.  کالری و ارزش غذایی انواع پنیر پیتزا نوع پنیر کالری (100 گرم) | موزارلا | 248 | | گودا | 350 | | فیلا فیلا | 280 | | دانمارکی | 320 | | چدار | 400 | | توفو | 271 | | پروولون | 350 | | پروسس | 300 | | پارمزان | 431 | | بوترکیزه | 333 | فعالیت های لازم برای سوزاندن 100 کالری پنیر پیتزا برای سوزاندن 100 کالری می توانید فعالیت های زیر را انجام دهید: بالا رفتن و پایین آمدن سریع از پله ← 6 دقیقه دویدن ← 9 دقیقه شنا ← 15 دقیقه دویدن روی تردمیل با سرعت 6 مایل بر ساعت ← 9 دقیقه دارت ← 35 دقیقه دوچرخه سواری با سرعت آهسته ← 23 دقیقه یوگا ← 20 دقیقه کوهنوردی ← 15 دقیقه پیاده روی ← 26 دقیقه طناب زدن ← 9 دقیقه  راهنمای انتخاب بهترین پنیر پیتزا کم چرب در بازار تنوع پنیر پیتزا کم چرب در بازار ایران و جهان شاید به اندازه برندهای نوشابه زیاد نباشد، اما انتخاب درست می تواند طعم، سلامت و رضایت شما از پیتزای خانگی را تضمین کند. این بخش یک نقشه راه ساده اما حرفه ای ارائه می دهد تا جلوی قفسه فروشگاه ذوق زده نشوید و بر اساس فاکتورهای علمی و کاربردی خرید کنید. درست مثل یک متخصص تغذیه هوشمند عمل کنید و فقط روی قدرت برند یا بسته بندی وسوسه انگیز حساب نکنید! 1. معیارهای اساسی برای تشخیص پنیر پیتزا کم چرب با کیفیت سه اصل طلایی انتخاب پنیر پیتزا کم چرب را جدی بگیرید: 1. درصد چربی (زیر 12٪ برای کم چرب و زیر 3٪ برای بدون چربی)، 2. میزان پروتیین (هرچه بالاتر، بهتر)، 3. برچسب بدون چربی ترانس و بدون مواد نگهدارنده یا طعم دهنده مصنوعی. بررسی نشان سازمان غذا و دارو و جدول ارزش غذایی، به شما برای انتخابی ایمن، سالم و خوشمزه کمک می کند. 2. شناخت برندهای معتبر و بررسی اطلاعات تغذیه ای انتخاب از برندهای معروف مثل 9595، دالیا یا گلد چناران، به دلیل تضمین کیفیت و شفافیت اطلاعات تغذیه ای، ریسک خرید محصول تقلبی یا کم کیفیت را کاهش می دهد. تجربه شخصی در استفاده از پنیر دالیا و 9595 نشان داده که رنگ، بافت و ذوب شوندگی در محصولات اصل و معتبر، یکنواخت تر است و درصد پروتیین و کلسیم واقعی قابل اعتمادتر خواهد بود. همیشه برچسب Nutrition Facts واقعی را چک کنید.  3. بررسی لیست ترکیبات و افزودنی ها حتماً ترکیبات را بخوانید! پنیر پیتزا کم چرب واقعی باید دارای شیر کم چرب، مایه پنیر (رنت)، کمی نمک و فاقد چربی گیاهی و رنگ مصنوعی باشد. اگر در ترکیبات ترکیب هایی مثل روغن نباتی هیدروژنه، مواد نگهدارنده یا طعم دهنده شیمیایی دیدید، بی رحمانه از قفسه کنار بگذارید-سلامتی ارزشش را دارد! 4. نکاتی برای ارزیابی طعم و بافت پنیر کم چرب برای ارتقاء تجربه دهانی، پنیر کم چرب انتخابی باید کمی کشسان، بافت نرم و ذوب مناسب داشته باشد. بعضی تولیدکنندگان برای بهبود کشسانی، از ترکیبی تخصصی بین پنیرهای مختلف استفاده می کنند. اگر عاشق پنیر کش دار هستید، نمونه هایی را تست کنید که مقدار کمی کازیین بالا دارند و بافت شان به پنیر پرچرب نزدیک است. منبع: دلگرم |