| به نقل از realfood، باور نمی کنید این کیک شکلاتی خوشمزه و نرم تنها سه ماده دارد، و مهمانان تان هم همین طور!تخم مرغ، کره و شکلات با هم ترکیب می شوند تا دسری غنی و چشمگیر بسازند که تهیه اش بسیار آسان است.  1. زدن تخم مرغ ها فر را با دمای گاز 3 (160 درجه سانتی گراد، فن 140 درجه) گرم کنید. قالب گرد 20 سانتی متری را چرب و کاغذ روغنی بیندازید. 8 عدد تخم مرغ بزرگ را در یک کاسه بزرگ بزنید تا حجمشان دو برابر شود (حدود 10 دقیقه طول می کشد). 2. ذوب کردن شکلات 225 گرم کره بدون نمک و 450 گرم شکلات تلخ خردشده را در قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید. کمی خنک کنید و سپس به آرامی با تخم مرغ ها مخلوط کنید.  3. پختن مخلوط را داخل قالب آماده بریزید و بیرون قالب را با فویل بپیچید. قالب را در یک سینی بزرگ فر قرار دهید که یک سوم آن با آب جوش پر شده است. حدود 1 ساعت بپزید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو می کنید تمیز بیرون بیاید.  4. خنک کردن و سرو بگذارید کیک کاملاً خنک شود، سپس از قالب خارج کنید. در صورت تمایل با کمی پودر قند و چند دانه تمشک تازه سرو کنید. مواد لازم: - 8 عدد تخم مرغ بزرگ - 225 گرم کره بدون نمک - 450 گرم شکلات تلخ |