| چرا نرگسی اسفناج؟ به گزارش پارسینه ، این غذا به چند دلیل یک انتخاب هوشمندانه محسوب می شود: مغذی و مفید: مواد اولیه اصلی آن، اسفناج و تخم مرغ، سرشار از خواص و فواید فراوان برای سلامتی بدن هستند. مناسب رژیم: نرگسی اسفناج می تواند یک وعده غذایی کم کالری و مقوی برای افرادی باشد که به دنبال کاهش وزن هستند. ساده و سریع: طرز تهیه آن ساده است و وقت کمی از شما می گیرد. در دسترس: مواد اولیه آن به راحتی قابل تهیه هستند. دستور پخت نرگسی اسفناج در ادامه، یک روش ساده و رایج برای تهیه این غذای مقوی ارائه شده است. مواد لازم اسفناج تازه: 500 گرم پیاز: 2 عدد تخم مرغ: 4 عدد سیر: 4 حبه نمک و فلفل: به میزان لازم روغن: به میزان لازم مراحل تهیه مرحله اول: آماده سازی اسفناج ابتدا اسفناج های تازه را پاک کرده و به خوبی بشویید تا آلودگی و گل و لای آن کاملاً تمیز شود. مرحله دوم: پخت اسفناج اسفناج های شسته شده را (بدون افزودن آب) داخل یک قابلمه بریزید. در قابلمه را بسته و روی شعله قرار دهید. اجازه دهید اسفناج ها برای مدت زمان پانزده دقیقه بپزند. مرحله سوم: آماده سازی پیاز و سیر پیازها را پوست کنده، بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. پیازهای خلالی را با روغن در یک تابه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. سپس، 4 حبه سیر را رنده کرده و به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید. مرحله چهارم: ترکیب مواد پس از تفت خوردن سیر و پیاز، اسفناج های پخته شده را به تابه اضافه کرده و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ در این مرحله، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم پخته شوند. |