| مواد اولیه: گنجینهٔ پاییزی به گزارش پارسینه ، برای تهیهٔ این کوکی های مقوی، مواد زیر مورد نیاز است: شیره انگور: 80 گرم (تأمین کنندهٔ شیرینی طبیعی) ارده: 60 گرم آرد بادام: 60 گرم آرد جو دوسر (آرد جو): 40 گرم نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری جوش شیرین: $1/4$ قاشق چای خوری نمک: $1/8$ قاشق چای خوری کنجد: مقداری برای روکش (به میزان دلخواه) دستور پخت: گام به گام تا کوکی مخلوط کردن مایعات: ابتدا شیره (خرما یا انگور) را با ارده کاملاً مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. افزودن مواد خشک: آرد بادام و سایر مواد خشک (آرد جو دوسر، نشاسته ذرت، جوش شیرین و نمک) را به آرامی و با استفاده از لیسک به ترکیب شیره و ارده اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر کاملاً جمع شود. شکل دهی: خمیر را به چانه هایی با وزن دلخواه تقسیم کنید. کنجدی کردن و پهن کردن: چانه ها را در کنجد بغلتانید تا سطح آن ها کاملاً پوشیده شود. سپس با دست یا پشت لیوان، آن ها را کمی پهن کرده و داخل سینی فر بگذارید. شرایط پخت: دما و زمان ایده آل دمای فر: 170 درجه سانتی گراد مدت پخت: 12 دقیقه نکات کلیدی برای پخت کوکی عالی این نکات را در نظر داشته باشید تا بهترین نتیجه را از پخت کوکی های سلامت خود بگیرید: ضخامت خمیر: کوکی ها را با ضخامت متوسط درست کنید. اگر آن ها بیش از حد نازک شوند، احتمال خشک شدنشان زیاد است. آزمون پخت: زمان پخت ممکن است بسته به نوع فر و اندازهٔ کوکی ها متغیر باشد. توصیه می شود برای بار اول، یک کوکی را به صورت آزمایشی بپزید و زمان مناسب فر خود را پیدا کنید. تنظیم شیرینی: به دلیل استفاده از شیرهٔ انگور، این کوکی ها نیازی به شکر اضافی ندارند. اگر تمایل دارید، می توانید مقدار شیره را برای تنظیم میزان شیرینی، کم یا زیاد کنید. تنوع در کنجد: مقدار کنجد روکش را می توانید بنا بر سلیقهٔ خود کم یا زیاد کنید. همچنین برای طعم قوی تر، می توانید از کنجد بو داده استفاده نمایید. |