| به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین، به گفته پژوهشگران، ترکیبات فعال موجود در گردو مانند پلی فنول ها، پپتیدها و اسیدهای چرب مفید می توانند با کاهش التهاب، تنظیم عملکرد ایمنی و محافظت از سلول های مغزی، نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های مزمن ایفا کنند. تأثیر گردو بر مغز و حافظه مطالعات نشان داده اند که عصاره گردو از سلول های عصبی در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کرده و عملکرد حافظه را در مدل های حیوانی بهبود می بخشد. این یافته ها احتمال اثر محافظتی گردو در برابر بیماری های تحلیل برنده عصبی مانند آلزایمر را تقویت می کند. نقش گردو در کنترل قند و چربی خون  همچنین مصرف منظم گردو در حیوانات دیابتی موجب کاهش قند خون، کلسترول بد (LDL) و نشانه های التهابی شده است. پژوهش ها حتی حاکی از آن است که عصاره برگ گردو در کاهش علائم آرتریت و بهبود التهاب کبدی مؤثر است. نیاز به پژوهش های انسانی گسترده تر با وجود این، پژوهشگران تأکید دارند که بیشتر شواهد موجود از مطالعات حیوانی به دست آمده و برای تأیید نهایی اثرات درمانی گردو در انسان، انجام تحقیقات بالینی گسترده ضروری است. با این حال، گنجاندن گردو در رژیم غذایی روزانه می تواند راهی ساده و طبیعی برای تقویت سلامت مغز، قلب و سیستم ایمنی باشد. |