| به نقل از the guardian،طرزتهیه تخم مرغ پخته در کاری نارگیلی با زردچوبه (برای 2 نفر | زمان آماده سازی: 10 دقیقه | زمان پخت: 55 دقیقه) مواد لازم: روغن زیتون 1 عدد پیاز، پوست کنده و ریز خرد شده نمک دریایی ریز 2 حبه سیر، پوست کنده و ریز خرد شده 10 گرم زنجبیل تازه، پوست کنده و ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری زردچوبه ½ قاشق غذاخوری دانه زیره 6 تا 8 برگ کاری 200 میلی لیتر شیر نارگیل 1 عدد کنسرو نخود (400 گرم) چند برگ ریحان تازه، به علاوه مقداری برای تزیین 4 عدد تخم مرغ 2 عدد فلفل سبز انگشتی، نازک حلقه شده برای سرو طرز تهیه: یک قابلمه چدنی یا ماهیتابه 25 سانتی متری را روی حرارت متوسط-بالا قرار دهید. کمی روغن زیتون بریزید، پیاز و کمی نمک اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی کاراملی و ترد شود. سیر، زنجبیل، زردچوبه، زیره و برگ های کاری را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا عطرشان بلند شود. شیر نارگیل و نخود با آب کنسروشان را اضافه کنید. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 30 تا 35 دقیقه بپزید تا غلیظ و زرد پررنگ شود. نمک بزنید و برگ های ریحان را اضافه کنید. با پشت قاشق چهار حفره کوچک در سس ایجاد کنید و در هرکدام یک تخم مرغ بشکنید. کمی نمک روی تخم مرغ ها بپاشید، درِ قابلمه را بگذارید و 2 تا 3 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا سفیده ها ببندند و زرده ها گرم شوند. از روی حرارت بردارید، با برگ های ریحان و فلفل سبز تزیین کنید و سرو نمایید. تخم مرغ پخته در راگو مرگِز و فلفل ترشی (برای 2 نفر | زمان آماده سازی: 10 دقیقه | زمان پخت: 45 دقیقه) مواد لازم: روغن زیتون 2 عدد سوسیس مرگِز (سبک مغربی) 1 قاشق غذاخوری هریسه 1 قاشق چای خوری دانه زیره 2 حبه سیر، پوست کنده و نازک برش خورده 1 عدد کنسرو گوجه فرنگی با کیفیت (400 گرم) نمک دریایی ریز 4 عدد تخم مرغ 1 مشت فلفل ترشی، درشت خرد شده 1 مشت کوچک جعفری تازه، ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری ماست یونانی غلیظ 1 عدد لیمو، قاچ شده برای سرو طرز تهیه: قابلمه یا ماهیتابه چدنی 25 سانتی متری را روی حرارت متوسط قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید. پوست سوسیس ها را جدا کرده و گوشت را به شکل گلوله های کوچک داخل قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید و گوشت را به آرامی سرخ کنید تا چربی خوش طعم آن خارج شود. گلوله ها را بچرخانید تا همه طرفشان طلایی شود. هریسه، زیره و سیر را اضافه کنید، حرارت را متوسط کنید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا عطر مواد بلند شود و سیر خامی اش را از دست بدهد. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، نمک بزنید و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و 20 دقیقه بپزید تا راگو غلیظ و تیره شود و روغن ها جدا شوند. با پشت قاشق چهار حفره در سس ایجاد کنید و در هرکدام یک تخم مرغ بشکنید. کمی نمک روی تخم مرغ ها بپاشید، درِ قابلمه را بگذارید و 2 تا 3 دقیقه روی حرارت کم بپزید تا سفیده ها ببندند و زرده ها گرم شوند. از روی حرارت بردارید، با فلفل ترشی، جعفری، کمی ماست و روغن تزیین کنید و با قاچ های لیمو سرو نمایید.  |