| چرا سوپ بهترین دوست شما در دوران بیماری است؟ آب، آب، آب! به گزارش پارسینه ، مهم ترین نکته برای رهایی از سرماخوردگی، مصرف فراوان مایعات است. سوپ به دلیل محتوای بالای آب و املاح، به هیدراته نگه داشتن بدن و رقیق شدن ترشحات مخاطی کمک شایانی می کند. تأمین مایعات و الکترولیت ها: جبران کمبود آب بدن ناشی از تب یا تعریق. تسکین گلو: بخار داغ سوپ به باز شدن مجاری تنفسی و تسکین گلوی ملتهب کمک می کند. تقویت کننده: حاوی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای سیستم ایمنی که در زمان بیماری نیاز بیشتری به آن ها دارید. هضم آسان: سوپ غذایی نرم و سبک است که در زمان بی حالی، معده را آزار نمی دهد. قواعد طلایی در انتخاب سوپ سرماخوردگی نیازی نیست خودتان را به یک نوع سوپ خاص محدود کنید؛ هدف اصلی، مصرف یک غذای مایع، گرم و مغذی است که به سرعت آماده شود. با این حال، رعایت چند نکته ضروری است: ادویه ها را به حداقل برسانید: ادویه های تند و محرک (مانند فلفل زیاد) می توانند گلو و سینه را تحریک کرده و سرفه را تشدید کنند. سادگی، کلید ماجراست: در روزهای بیماری، آخرین چیزی که نیاز دارید، تشریفات آشپزی طولانی است. دستور پخت باید آسان و سریع باشد. تمرکز بر روی مواد مغذی تقویت کننده: استفاده از مرغ، سبزیجات ریشه ای، و ترکیبات ضدالتهاب مانند سیر و پیاز را در اولویت قرار دهید. دستور پخت: سوپ مرغ و سبزیجات فوری (معجون ضدویروس) این دستور پخت هم سریع است و هم مملو از مواد مغذی مورد نیاز بدن شما برای مبارزه با ویروس هاست. مواد لازم برای سوپی که شما را نجات می دهد! روش تهیه (سریع تر از آنچه فکر می کنید): آماده سازی مرغ مرغ را با کمی آب، پیاز (بخشی از پیاز لازم)، نمک و زردچوبه بپزید. از آنجا که سینه مرغ زود می پزد، 15 تا 20 دقیقه کافی است. پس از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید. اگر حال و حوصله ندارید، از خردکن یا گوشتکوب برقی برای سهولت کار استفاده کنید. (در زمان بیماری، تقلب مجاز است!) شروع آشپزی سیر را ریز خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه اصلی سوپ، مختصری تفت دهید تا عطرش بلند شود. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (اختیاری) اضافه کرده و مرغ ریش ریش شده را به آن بیفزایید. کمی تفت دهید تا رب رنگ باز کند. حدود 4 لیوان آب اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 20 دقیقه بروید و استراحت کنید. اضافه کردن سبزیجات هویج و سیب زمینی ها را بشویید. می توانید آن ها را نگینی ریز خرد کنید یا برای سریع تر پخته شدن و ایجاد لعاب بیشتر، رنده نمایید. سبزیجات را به همراه نمک و کمی فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا سیب زمینی ها و هویج کاملاً نرم و پخته شوند (حدود 15 تا 20 دقیقه). تکمیل سوپ اگر دوست دارید سوپ شما رشته یا جو داشته باشد، می توانید در این مرحله کمی رشته سوپی یا جو پرک اضافه کنید. در نهایت، آب لیموترش را اضافه کنید. راز قوام: لعاب و غلظت دلپذیر این سوپ از سیب زمینی های نرم و پخته حاصل می شود. نکات تکمیلی و سرو جعفری: قهرمان نادیده گرفته شده: در هنگام سرو، روی سوپ را با جعفری تازه خرد شده تزیین کنید. جعفری نه تنها طعم و زیبایی می دهد، بلکه سرشار از مواد مفید برای رفع تب و تسکین سرفه های خشک است. سرو داغ: سوپ را تا حد امکان داغ و با لذت میل کنید تا بخار آن مجاری تنفسی شما را باز کند. نتیجه گیری سرماخوردگی ناخوشایند است، اما دلیلی نمی شود تغذیه تان هم کسل کننده باشد! این سوپ مقوی، دارویی است که با طعم خوبش، روزهای نقاهت را برایتان قابل تحمل تر می کند. حالا یک کاسه سوپ داغ نوش جان کنید و بگذارید طبیعت کار خودش را بکند. |