| به گزارش پارسینه ؛ آنتی اکسیدان های موجود در آب چغندر و آب انار، فواید بیشتری فراتر از اثر بر فشار خون دارند، از جمله: بهبود کلسترول: نیترات های موجود در چغندر می توانند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش دهند، در حالی که پلی فنول های انار از اکسیداسیون LDL جلوگیری می کنند؛ فرآیندی که به تشکیل پلاک در شریان ها کمک می کند. عملکرد شناختی: اکسید نیتریک حاصل از چغندر می تواند جریان خون به مغز را افزایش دهد و شاید عملکرد مغز را تقویت کند. پلی فنول هایی که در روده به اورولیتین A تبدیل می شوند ممکن است در برابر آلزایمر محافظت ایجاد کنند. سرطان: تحقیقات مقدماتی نشان داده که بتالین های موجود در چغندر ممکن است از رشد تومورها و ایجاد رگ های تغذیه کننده سلول های سرطانی جلوگیری کنند. پلی فنول های موجود در انار نیز ممکن است رشد و گسترش سلول های سرطان پروستات را کاهش دهند. |