| به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین، چیز کیک لیمویی معمولا در هر کافه ای سرو نمی شود و قیمت یک تکه کوچک آن از 120 هزار تومان به بالا قیمت دارد در حالی که با استفاده از مواد با کیفیت می توان این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کرد و از هر لقمه آن لذت برد. وقتی چیز کیک لیمویی را از فر بیرون می آورید، عطر دلپذیر لیمو به گوشه و کنار آشپزخانه نفوذ می کند و حس تازگی و نشاط را به شما القا می کند. از طرفی طعم چیز کیک لیمویی با ترکیب شگفت انگیز ترشی لیمو و شیرینی ملایم پنیر خامه ای، همچون یک همزیستی بی نظیر جلوه کرده و احساس تازگی را در دهان شما به ارمغان می آورد. این تعادل بین شیرینی و ترشی باعث می شود که هر لقمه از آن به یک تجربه ای فراموش نشدنی در کار چای یا قهوه تبدیل گردد.  مواد اولیه بیسکوییت 150 گرم کره ذوب شده 75 گرم شکر 180 گرم پنیر ماسکارپونه 600 گرم تخم مرغ 150 گرم(3 عدد) زرده تخم مرغ 20 گرم (1 عدد) آب لیمو ترش 10 گرم رنده پوست یک عدد لیمو خامه 30٪ 150 گرم نشاسته ذرت 10 گرم طرز تهیه بیسکوییت مورد علاقه خودتان را در آسیاب پودر کنید. ما از پتی بور ساده استفاده کردیم. و حتما آنها را الک کنید تا یکدست شود. کره ذوب شده را به بیسکوییت ها اضافه کنید. کمی پودر دارچین و نمک هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. کف یک قالب کمربندی 20 سانتی متری را کاغذ روغنی بیندازید و دور تا دور آن را فویل بکشید چون در نهایت قرار است در آب پخت شود. به این علت که چیز کیک باید یک ارتفاع قابل توجهی داشته باشد. بیسکوییت ها را کف ظرف بریزید و پرس کنید. می توانید مقداری از بسکوییت را به حالت نصفه دور تا دور دیواره قالب بکشید. قالب را داخل فریزر بگذارید تا استراحت کند و به سراغ آماده کردن مابقی مواد بروید. سعی کنید بیسکوییت را به کف و دیواره خوب پرس کنید زیرا هر چقدر منسجم تر شود هنگام برش خورد نمی شود. چیز کیک با پنیر خامه ای که کمی مزه شور دارد، درست می شود. در این دستور می توانید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. این پنیر به خاطر درصد چربی بالایی که دارد می تواند این کیک را کمی نرم و لطیف کند. پنیر فیلادلفیا هم برای این کار گزینه خوبی است. 600 گرم پنیر خامه ای ماسکارپونه را حتما از قبل از یخچال در بیاورید تا به دمای محیط برسد. برای اینکه زیاد زدن پنیر منجر به ترک خوردن چیز کیک می شود و بهتر است تا در دمای محیط باشد تا کمی شل شود. پنیر را با شکر مخلوط کنید و با همزن فقط در حد مخلوط شدن بزنید. تخم ها را نیز به دمای محیط برسانید. 3 عدد تخم مرغ کامل را در یک کاسه بشکنید و یک زرده هم اضافه کنید. اضافه کردن یک عدد زرده طعم چیز کیک را قوی تر و لطیف تر می کند. تخم ها را دانه دانه به پنیر اضافه کنید و هر کدام را در حد 10 ثانیه بزنید تا فقط مخلوط شود. پوست لیمو ترش را ر این مرحله اضافه کنید. می توانید از وانیل هم در صورت دلخواه اضافه کنید. آب لیمو ترش را هم اضافه کنید. 150 گرم خامه 30 درصد چربی اضافه کنید. البته اگر خامه ترش در دسترس شما بود بهتر است. نشاسته را اضافه کنید. دقت کنید هم زدن زیاد می تواند موجب پف کردن و ترک خوردن چیز کیک شما شود. بنابراین مواد را با لیسک فقط مخلوط کنید. قالب را از فریزر در بیاورید و تمام مایع چیز کیک را روی بیسکوییت بریزید. حالا قالب را که دور تا دور آن را با فویل پوشانده اید داخل سینی فر بگذارید و تا لبه های قالب آن در سینی فر بریزید و داخل فر بگذارید. پخته شدن داخل حمام آب به لطافت چیز کیک شما، ترک نخوردن و داشتن سطح صاف آن کمک می کند. هنگام پخت رنگ روی سطح چیز کیک باید روشن باشد و معمولا به خاطر وجود آب چیز کیک شما رنگ روشنی دارد. اگر سطح چیز کیک شما رنگ گرفت اشکالی ندارد اما بهتر است روشن باشد. حرارت در فر گازی 170 درجه سانتی گراد و در فر برقی 160 درجه سانتی گراد باشد. اگر در فر برقی به ناچار مجبور شدید المنت بالا را هم روشن کنید دما را روی 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روشن کردن المنت بالا موجب ترک خوردن کیک می شود پس بهتر است روشن نکنید. حدود 60 تا 70 دقیقه زمان بدهید تا چیز کیک شما بپزد. بعد از پخت باید بلافاصله چیز کیک را از فر در بیاورید و کمی که خنک شد و به دمای محیط رسید داخل یخچال بگذارید و یک شب تا صبح اجازه دهید داخل یخچال بماند. روی چیز کیک را به هر شکلی که بخواهید می توانید تزیین کنید.   |