| به نقل از bbcgoodfood، این سوپ خوش عطر و گرم، ترکیبی از عدس قرمز، کدو حلوایی و ادویه مراکشی است که در روزهای سرد حسابی جان می دهد. با تاپینگ ماست، گشنیز تازه طعمی متفاوت و دل چسب را تجربه خواهید کرد. مواد لازم: - 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون - 2 عدد پیاز، ریز خرد شده - 2 حبه سیر، له شده - ¼ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز تند - 1 قاشق غذاخوری ادویه - 1 عدد کدو حلوایی، پوست کنده و خرد شده به قطعات 2 سانتی متری - 100 گرم عدس قرمز - 1 لیتر آب سبزیجات داغ - 1 دسته کوچک گشنیز، برگ ها خرد شده + مقداری اضافه برای تزیین روش تهیه: مرحله 1: روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیازها را با کمی نمک حدود 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و کمی کاراملی شوند. سپس سیر، فلفل و ادویه ها را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. مرحله 2: کدو حلوایی و عدس را اضافه کنید. آب سبزیجات را روی مواد بریزید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید. اجازه دهید مواد به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا حدود 25 دقیقه بپزد و کدو نرم شود. در پایان با گوشت کوب برقی سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. اگر قصد دارید سوپ را فریز کنید، اجازه دهید کاملاً خنک شود و سپس در کیسه های مخصوص فریزر بریزید. مرحله 3: گشنیز خرد شده را داخل سوپ بریزید و آن را در کاسه ها سرو کنید. روی هر کاسه کمی ماست و برگ گشنیز بریزید و نوش جان کنید! |