| مواد لازم برای تهیه این کتلت گیاهی، به مواد زیر نیاز دارید: سیب زمینی متوسط: 3 عدد هویج: 2 عدد پیاز: 1 عدد آرد: 1 فنجان ساقه پیازچه: 3 عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه گام به گام برای پخت این کتلت لذیذ، مراحل زیر را دنبال کنید: آماده سازی مواد: ابتدا سیب زمینی ها، هویج و پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس آب اضافی آن ها را به خوبی بگیرید تا کتلت در زمان سرخ شدن، نرم نشود. ترکیب مواد: ساقه پیازچه خرد شده، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط رنده شده اضافه کنید. ورز دادن: مواد را با دست به خوبی ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. سرخ کردن: در یک تابه، به اندازه کافی روغن بریزید و صبر کنید تا کاملاً داغ شود. از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید، در کف دست گرد کنید و در روغن داغ قرار دهید. پخت نهایی: هر دو طرف کتلت را به خوبی سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. سرو: کتلت ها را از روغن خارج کرده و برای خوشمزه تر شدن، می توانید آن ها را با گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. نوش جان! نکات مهم برای پخت بهتر آب اضافی مواد: حتماً بعد از رنده کردن سیب زمینی و پیاز، آب اضافی آن ها را بگیرید تا کتلت شما هنگام سرخ شدن آب نیندازد و ترد و پوک شود. دمای روغن: برای اینکه کتلت به خوبی سرخ شود و به تابه نچسبد، صبر کنید تا روغن کاملاً داغ شود. بهتر است کتلت ها را نازک درست کنید تا مغزپخت شوند. انتخاب پیاز: پیاز زرد برای پخت و پز بهترین گزینه است. برای تهیه این کتلت می توانید از این نوع پیاز استفاده کنید. |