| به نقل از bbcgoodfood، این دستور چیلی گیاهی سرشار از سبزیجات است و در عین حال طعم فوق العاده ای دارد. می توانید آن را با برنج یا داخل سیب زمینی تنوری سرو کنید تا یک شام سیرکننده و مقوی داشته باشید. مواد لازم: 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 عدد سیب زمینی شیرین، پوست کنده و خردشده به قطعات متوسط 2 قاشق چای خوری پاپریکای دودی 2 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده 1 عدد پیاز، خردشده 2 عدد هویج، خردشده 2 چوب کرفس، خردشده 2 حبه سیر، له شده 1 تا 2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز (بسته به میزان تندی دلخواه) 1 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 عدد فلفل قرمز، خردشده 2 قوطی 400 گرمی گوجه فرنگی خردشده 1 قوطی 400 گرمی لوبیا سیاه، آبکش شده 1 قوطی 400 گرمی لوبیا قرمز، آبکش شده لیمو، گواکامولی، برنج و گشنیز برای سرو روش تهیه: مرحله 1: فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد (180 درجه با فن) یا گاز شماره 6 گرم کنید. سیب زمینی شیرین را در سینی فر بریزید و 1/5 قاشق غذاخوری روغن، 1 قاشق چای خوری پاپریکای دودی و 1 قاشق چای خوری زیره روی آن بریزید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا قطعات سیب زمینی کاملاً به ادویه ها آغشته شوند. با نمک و فلفل مزه دار کرده و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا نرم و پخته شوند. مرحله 2: در همین حین، باقی مانده روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر له شده را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید. ادویه های خشک باقی مانده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید. مرحله 3: فلفل قرمز، گوجه فرنگی خردشده و 200 میلی لیتر آب را اضافه کنید. چیلی را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کرده و 20 دقیقه بپزید. لوبیاها را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید. در پایان، سیب زمینی شیرین پخته شده را اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کرده و با لیمو، گواکامولی، برنج و گشنیز سرو کنید. این غذا را می توان تا سه ماه در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کرد. روش تهیه با آرام پز (Slow Cooker): روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کرده و 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر له شده و قطعات سیب زمینی شیرین را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید. ادویه های خشک، پونه کوهی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، 1 دقیقه دیگر بپزید، سپس همه مواد را داخل آرام پز بریزید. فلفل قرمز و گوجه فرنگی خردشده را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرام پز را روی حالت کم (low) تنظیم کرده و به مدت 5 ساعت بپزید. لوبیاها را اضافه کرده و 30 دقیقه تا 1 ساعت دیگر بپزید. با نمک و فلفل مزه دار کرده و با لیمو، گواکامولی، برنج و گشنیز سرو کنید. |