| ترافل ها توپک های شکلاتی کوچکی هستند که معمولاً با مواد مختلفی مانند خامه، شکلات، پودر کاکائو، یا مغزهای خوراکی تهیه می شوند. این تزیینات جذاب در انواع کیک ها، دسرها، و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرند و به دلیل ظاهر شیک و طعم عالی، همیشه مورد توجه مشتریان قرار دارند.  کالری و ارزش غذایی ترافل 100 گرم ترافل شکلاتی دارای 510 کالری می باشد 100 گرم ترافل خرمایی دارای 422 کالری می باشد. ارزش غذایی ترافل: 45g کربوهیدرات 6g پروتیین 34g چربی 2.5g فیبر  فعالیت های لازم برای سوزاندن کالری ترافل برای سوزاندن کالری ترافل لازم است کارهای زیر را انجام دهید: 72 دقیقه دوچرخه 54 دقیقه دویدن 145 دقیقه پیاده روی 124 دقیقه نظافت  طرز تهیه ترافل شکلاتی خانگی مواد لازم: شکلات تلخ یا نیمه شیرین: 220 گرم خامه یا شیر نارگیل: 1/2 لیوا وانیل: 1/4 قاشق چایخوری (اختیاری) دستور تهیه: شکلات ها را خرد کنید. شیرنارگیل یا خامه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شده و شروع به جوشیدن کند. خامه گرم شده را روی شکلات ها بریزید. وانیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کاملا شکلات در خامه ذوب شده و مخلوط شود. ترافل را به مدت دست کم دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به اندازه ای شکل بگیرد و به آسانی با دست شکل بگیرد. از ترافل ها به اندازه یک گردو برداشته و به شکل توپ در آورید. اگر خواستید توپ ها را در پودر کاکائو، گردو یا بادام خردشده، پودر نارگیل یا شکلات ذوب شده بغلتانید. ترافل ها را در یخچال نگهداری کنی |