به گزارش پارسینه ، نحوه آب پز کردن لوبیا چیتی بدون نفخ و پوسته سالم، آیا ممکن است لوبیا چیتی هم نرم و خوش طعم شود و هم نفخ ایجاد نکند؟ مواد لازم: 1 کیلوگرم لوبیا چیتی، 2 لیتر آب، 1 قاشق غذاخوری نمک، روی آن را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند. مواد لازم برای غذا: نصف فنجان چای خوری روغن زیتون، 1 عدد پیاز، 1 عدد سیب زمینی، 1 عدد هویج، 2 حبه سیر، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، گشنیز، 1 قند، فلفل سیاه، پرک فلفل قرمز، زردچوبه، زیره، نمک، 3-4 فنجان آب داغ اضافه کنید |